Trafikverket · Publicerad 25 nov 2019

Arbetsuppgifter
Som projektledare ansvarar du för att styra samt följa upp ett entreprenadkontrakt med syfte att säkerställa att entreprenadarbetena levereras i tid, till rätt kostnad och med rätt kvalité. I samverkan med entreprenören ser du till att entreprenaden genomförs i överensstämmelse med kontraktet och upprättade planer samt inom ramen för myndighetsbeslut, avtal, tillstånd och överenskommelser. Du företräder Trafikverket och håller ekonomi- och byggmöten. Du ansvarar för att samordna och leda byggledarnas samt stödfunktionernas arbeten inom din entreprenad. Du ingår i ledningen för ett delprojekt.

Du kommer att ha din placering på något av våra kontor längs sträckningen och lokala resor mellan delprojektkontor förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som
  • har en universitets- eller högskoleutbildning om minst 180hp (120p) med teknisk inriktning eller har en annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flerårig erfarenhet av att ha arbetat med projekteringsledning eller projektledning av entreprenader i en arbetsledande roll
  • har erfarenhet av arbete i anläggningsentreprenader
  • har god kunskap om olika entreprenadformer och entreprenadjuridik
  • behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
  • har körkort för personbil
Det är meriterande om du

har erfarenhet av brobyggnation eller brorenovering

Personliga egenskaper

Du bygger ditt ledarskap på förtroende genom samverkan och tillit. Du tycker om att leverera resultat tillsammans med andra och driver utveckling genom att ta initiativ. Tjänsten som projektledare innebär många kontaktytor och du behöver därför vara kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga. Du har även god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.

Tester kan förekomma som en del av rekryteringsprocessen.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

I denna rekrytering samarbetar Trafikverket med SOURCE Executive Recruitment. Handlingar som inkommer till Trafikverket blir en allmän handling. För en inledande konfidentiell dialog kring tjänsten, välkommen att kontakta Bianca Gideback 0708-110364, bianca.gideback@source-executive.se eller Hanna Looström 0709-374016, hanna.loostrom@source-executive.se

Din ansökan ska ha inkommit senast 2020-01-05

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-01-05

Upplysningar

Rekryterande chef Pia Andersson
0101238563

ST Airi Larsson
0101236243

SEKO Per-Arne Utbult
0101232824

SACO Roxan Saleh
0101236222
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 jan 2020
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga