Vardaga Äldreomsorg AB · Publicerad 9 jan

Om uppdragsgivaren:
Vardaga är en av Sveriges största privata aktörer inom äldreomsorg med över 80 boenden runt om i landet. Vi skapar trivsel i vardagen för våra boende vars omsorgskvalitet ytterst garanteras av 7000 experter på omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Nytida ingår vi i Ambea.

Vardagas uppdrag - att lösa välfärdsutmaningen med visionen: "Vi ska vara förstahandsvalet för kunden, bästa samarbetspartnern för uppdragsgivaren och den mest attraktiva arbetsgivaren".

Vardaga arbetar aktivt inom utveckling, forskning och innovation inom äldreomsorgen t ex genom forskningsstöd i samarbete med universitet, högskolor och företag, Vardaga agerar också som central samordnare för djur i vården - bl.a. vård-, terapi- och besökshundar och driver musikprojekt på äldreboende inom Kultur i Vården.

För att verksamheter ska fungera bra krävs motiverade och nöjda medarbetare. För att få det jobbar Vardaga aktivt med en värderingsdriven verksamhet med starka värderingar som kompass i det dagliga arbetet.

Läs gärna mer på https://www.vardaga.se/verksamheter/ametisten/

Beskrivning av verksamheten:
Ametisten är ett modernt äldreboende i Solna för personer med demens- och somatisksjukdom. Boendet erbjuder en individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet. Ametisten har en aktivitetsprofil med historia, litteratur, film och teater. Vi samarbetar med bland annat hembygdsföreningen, filmstaden och biblioteket i Solna. Boendet har 80 platser och ligger centralt i Solna Centrum men närhet till butiker och Skytteholmsparken. Ametisten är en entreprenadverksamhet och vår uppdragsgivare är Solna Stad.

Läs gärna mer på www.vardaga.se

Om uppdraget:
I Vardaga är verksamhetschefen en nyckelperson. Du är direkt underställd regionchefen och ingår i dennes ledningsgrupp tillsammans med övriga verksamhetschefer inom regionen.

Som verksamhetschef ansvarar du för verksamhetens medarbetare, kvalitetsarbete, ekonomi och marknadsföring. Vidare ansvarar du för att företagets värderingar, policies och koncept efterlevs. Tillsammans med regionchefen ska du säkerställa avtal och kvalitet inom verksamheten.

Viktigt är också att skapa samt bibehålla goda relationer med kunder, närstående, uppdragsgivare, myndigheter, kommuner och andra intresseorganisationer.

Som verksamhetschef driver du utvecklingsarbete i syfte att förbättra både kvalitet och ekonomi. En viktig uppgift är givetvis också att skapa och bibehålla ett riktigt gott arbetsklimat i verksamheten.

Du ingår i ledningsgruppen för Region Stockholm Norr och leder din egen lokala ledningsgrupp. I den ingår förutom du själv enhetschef och gruppchefer.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett naturligt och starkt engagemang för äldrevården. Har en förmåga och ambition att utveckla verksamheter, är systematisk och noggrann, inspirerande med förmåga att utveckla gott arbetsklimat.

Du har flerårig erfarenhet av framgångsrikt ledarskap med goda vitsord, minst tre år inom äldreomsorg eller närliggande. Ditt ledarskap beskrivs som tydligt, stabilt och tryggt med förmåga att få medarbetarna att växa och utvecklas i sina olika yrkesroller.

Du är drivande, långsiktig och målinriktad i ditt arbete- har alltid de boende och verksamhetens bästa i fokus. Du har god kommunikativ förmåga, såväl i tal som skrift.

Relevant högskoleutbildning inom vård och omsorg (sjuksköterska, socionom)

Intresserad?

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Signpost, Susanna Boman 073-986 63 53 eller Fredrika Schartau 070-510 71 30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
15 feb
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga