Veolia Water Technologies · Publicerad 23 dec 2020

Var med VA-Ingenjörerna och säkra vattenmiljön för framtida generationer

Har du erfarenhet av VA-verksamhet? Trivs du i en stödjande roll där du får vara med och hålla ihop projekt av olika karaktär? Då kan detta vara rollen för dig! Vi söker nu en junior projektledare till vårt kontor i Stockholm till ett vikariat under 12 månader, med chans till förlängning.

Rollen:

I din roll kommer du att medverka i projektets olika faser och tillsammans med kompetenta kollegor skapa hållbara och kostnadseffektiva lösningar för att skydda de lokala och nationella vattenresurserna.

Projekten handlar ofta om att öka prestanda för att möta framtida miljökrav i befintliga vatten- och avloppsreningsverk, men det kan även innebära uppförande av helt nya anläggningar, allt med högsta fokus på säkerhet.

Som junior projektledare är du ett stöd för våra projektledare och platschefer. Dina främsta arbetsuppgifter består av att bistå projektledaren eller platschefen i projektet genom att medverka i projekt- och byggmöten, hantera projektdokumentation, upprätta förslag till ombyggnadsåtgärder, utföra periodiska besiktningar, uträtta kontroller vid ombyggnationer samt medverka i att ta fram underlag för BAS-P och BAS-U, arbetsmiljöplaner, CE-märkning m.m.

Du blir en viktig del i att skapa ett bra samarbetsklimat i projekten, och säkerställer att kommunikationen inom projektet fungerar på ett effektivt sätt. Våra projekt styrs av vårt interna kvalitetssystem och du får en viktig roll i att se till att rutinerna följs. På så sätt ansvarar du också, tillsammans med övriga kollegor, för att en god kundrelation bibehålls genom projektets alla faser.

Tillsammans med projektledaren eller platschefen har du ansvar för projektens tidsplanering, inköp och ekonomisk uppföljning. Du kommer att ingå i ett team med lång branscherfarenhet och solid kunskap.

Förutom att arbeta som junior projektledare kan du även komma att fungera som projektledare för anbud eller för genomförandet av förstudier.

Arbetslivserfarenhet:

Du som söker har möjligen en högskole-/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad, kemi, miljö eller motsvarande, men för oss är det av mer vikt att du har ett par års erfarenhet av arbete inom VA-verksamhet och identifierar dig med våra värderingar; Ansvar, Solidaritet, Respekt, Innovation och Kundfokus. Kanske har du fått din erfarenhet genom att arbeta som konsult, antingen inom kommun eller privat sektor, eller arbete ute på arbetsplatser i en annan typ av roll? Att arbeta som junior projektledare kommer oavsett att ge dig värdefull erfarenhet för framtiden!

Vem du är:

Vi tror att du som söker är duktig på att fokusera på flera olika projekt; att du är flexibel, prestigelös och anpassar dig och ditt arbete efter det behov som uppstår. Du är en strukturerad administratör som trivs med att vara ett stöd åt dina kollegor och van vid att planera och prioritera. Du är en person som både vågar utmana och dra i tyglarna när det behövs. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal såväl som skrift. Då det ingår resor i tjänsten (ca 40-60 dagar per år), huvudsakligen inom Mälardalen och Sverige, är det ett krav att du innehar B-körkort.

För information:

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Charlotta Berlin, HR-generalist på charlotta.berlin@veolia.com

Anställningsform: Visstid, vikariat under 6-12 månader, med chans till förlängning

Placering: Stockholm

Sista ansökningsdag: 2021-01-31. Vi hanterar ansökningar efter helgerna, men ansök gärna så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

VA-Ingenjörerna - Hållbar och naturlig samarbetspartner

VA-Ingenjörerna är en ledande funktionsleverantör inom vatten- och slambehandling och har sedan år 1990 drivit projekt från idé till totalentreprenader med nyckelfärdiga anläggningar åt både kommunala och industriella kunder. Som del av Veoliafamiljen erbjuder vi helhetslösningar för hela vattencykeln inklusive verktyg för värdering och förvaltning av vatten. Vår kundnära organisation består av ca 55 medarbetare som är fördelade på 6 orter över hela Sverige med huvudkontor i Lund. Veolia Water Technologies med expertis och teknologikunnande i världsklass har globalt 9000 anställda i 135 affärsenheter (säljbolag/teknologicenter), lokaliserade i 54 länder runt om i världen. I Sverige består Veolia Water Technologies AB av VA-Ingenjörerna och teknologicentren AnoxKaldnes, Hydrotech med totalt cirka 160 anställda.

https://www.veoliawatertechnologies.se/

www.veoliawatertechnologies.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga