Veolia Water Technologies · Publicerad 23 dec 2020

Var med VA-Ingenjörerna och säkra vattenmiljön för framtida generationer

Är du duktig på att leda och fördela ansvar, trivs i en omväxlande miljö och har erfarenhet av driva projekt? Arbetar du idag som projektledare, projektkoordinator eller platschef och vill ta nästa steg i din utveckling? Då kan detta vara rollen för dig! Vi söker en projektledare i Stockholm som i en självständig och omväxlande roll kommer att medverka i projektets olika faser, från utredning till genomförande, och tillsammans med kunniga kollegor skapa hållbara och kostnadseffektiva lösningar för att skydda de lokala och nationella vattenresurserna.

Arbetsuppgifter:

I din roll som projektledare ansvarar du för att leda och styra arbetet i dina projekt framåt mot överenskomna mål. Du kommer bland annat att arbeta med att ta fram principförslag, göra förstudier och ta fram anläggning- och processlösningar för vatten- och avloppsreningsverk. Du ansvarar för det ekonomiska resultatet i projektet och ser till att kvalitetssystem följs. Du agerar för att skapa ett gott samarbetsklimat i projektet och ser till att alla parter får rätt information i rätt tid. Du rapporterar till ekonomiavdelning och affärsområdeschef och dina främsta kontaktytor blir dina kunder, underleverantörer och kollegor. Som stöd i din roll har du andra erfarna projektledare inom Veolia Water Technologies - VA Ingenjörerna. I processlösningar kommer du att få ett bra stöd från vår processgrupp.

Bakgrund:

Du som söker har förmodligen högskole-/universitetsutbildning inom samhällsbyggnad, maskin, kemi, miljö eller motsvarande, samt yrkesbakgrund inom VA, energisektorn eller bygg och anläggning. Vi erbjuder de utbildningar och certifikat som behövs i rollen. Du har minst 3 års erfarenhet av att självständigt driva projekt, och om du har erfarenhet av att driva projekt inom kommunalteknisk VA-verksamhet eller erfarenhet av att arbeta som konsult/entreprenör inom VA är det meriterande.

Vem du är som person:

I den här rekryteringen kommer vi att lägga stort fokus på personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett starkt affärsmässigt tänk i ditt sätt att driva projekt, är duktig på att skapa och upprätthålla goda kundrelationer och trivs med att tillsammans med kund hitta lösningar på alla typer av problem. Samarbete är ett ledord för dig! Du är noggrann, håller tider och levererar enligt kontrakt. Du är ansvarsfull och trygg i ditt ledarskap och du trivs med att ha ansvaret att driva på i arbetet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en stark kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Då du kommer att ansvara för ett par projekt parallellt är det viktigt att du har förmåga att planera, prioritera och administrera ditt arbete.

Erfarenhets- och kunskapskrav:
 • 5-10 års erfarenhet inom yrket, varav minst 3 års erfarenhet av att driva projekt.
 • God förmåga att kommunicera såväl skriftligt som muntligt med andra medverkanden i uppdrag och projekt.
 • Förmåga att skapa och upprätthålla goda kundrelationer.
 • Körkort, minst B.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och goda i engelska.
Meriterande erfarenhet och kunskap:
 • Projekteringsledning med samordningsansvar under genomförandefasen.
 • Vana att ha externa kontakter t.ex. kunder, entreprenörer och leverantörer.
 • Anläggnings- och processutformning samt dimensionering.
 • Arbetat i och med vatten- och avloppsanläggningar.
 • BAS-P (riskanalys, CE-märkning, mm).
 • Gällande lagstiftning inom arbetsområdet.
För information:
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Charlotta Berlin, HR-generalist på charlotta.berlin@veolia.com

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Placering: Stockholm, Solna

Sista ansökningsdag: 2021-01-31, vi kommer att gå igenom ansökningar efter helgerna, men ansök gärna så snart som möjligt!

Ta dig gärna tid att läsa mer om oss på www.vaing.se och www.veoliawatertechnolgies.com så länge!

Välkommen med din ansökan!

VA-Ingenjörerna - Världsledande och naturlig samarbetspartner

VA-Ingenjörerna är en ledande funktionsleverantör inom vatten- och slambehandling och har sedan år 1990 drivit projekt från idé till totalentreprenader med nyckelfärdiga anläggningar åt både kommunala och industriella kunder. Som del av Veoliafamiljen erbjuder vi helhetslösningar för hela vattencykeln inklusive verktyg för värdering och förvaltning av vatten. Vår kundnära organisation består av ca 55 medarbetare som är fördelade på 6 orter över hela Sverige med huvudkontor i Lund.

Veolia Water Technologies med expertis och teknologikunnande i världsklass har globalt 10.000 anställda i 135 affärsenheter (säljbolag/teknologicenter), lokaliserade i 54 länder runt om i världen. I Sverige består Veolia Water Technologies AB av VA-Ingenjörerna och teknologicentren AnoxKaldnes, Hydrotech med totalt cirka 160 anställda.

www.vaing.se
www.veoliawatertechnologies.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga