Verisure Field Sales · Publicerad 16 mars

Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du gå till jobbet varje dag och bidra till att våra kunder får en tryggare vardag? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som Installatör hos oss!

Som Installatör är du en av våra många medarbetare som möter våra kunder i deras hem och levererar en förstklassig service i form av trygga installationer och effektivt servicearbete. Just nu behöver vi fler medarbetare i Stockholmsområdet med tonvikt på väster och norrort.

Din profil

Arbetet kräver en mycket god social förmåga, ett genuint intresse för människor, pedagogisk förmåga samt en utpräglad känsla för service. För att bli framgångsrik i arbetet krävs förutom ovanstående egenskaper en fallenhet för att arbeta praktiskt samt att du är självständig, ansvarstagande, drivande samt säljande som person.

Dina kunskaper

Vår teknik är avancerad och innovativ men det innebär inte att den tekniska delen av arbetet är särskilt svår. Samtliga komponenter är trådlösa och tekniken är paketerad på ett sätt som gör installationen enkel och effektiv. Detta gör att du kan komma från vilken yrkesbakgrund som helst - vi söker personer med en utpräglad servicekänsla. Ett tekniskt intresse är naturligtvis en bra start men vi lär dig allt kring tekniken som du behöver kunna! Det som krävs är att du har en gymnasiekompetens med dig i bagaget samt att du har B körkort.

Arbetsuppgifter

Du börjar din karriär hos oss med att arbeta med installation av nya anläggningar vilket innebär att planera installationen i samråd med kunden, utföra installationen på ett professionellt och kvalitetsmedvetet sätt samt utbilda kunden i larmets alla funktioner och den tjänst som ingår.

När du är ordentligt varm i kläderna gällande installation får du även åka på serviceuppdrag av såväl vår Verisure teknik samt våra äldre anläggningar.

Övrigt

Det kan förekomma resor i tjänsten som kräver övernattning på hotell. Vissa tester förekommer i urvalsprocessen och då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning

Tjänsten är på heltid, placering med utgångspunkt i hemmet vilket innebär att du har en företagsbil som du har med dig hem när arbetsdagen är slut. Vårt kontor där vi återsamlas för att fylla på material, har möten med mera ligger i Bromma.

Låter detta intressant?

Kontakt information:

För ytterligare information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Kristina M. Mijajlovic via mail kristina.maksimovic-mijajlovic@verisure.se.

Vi kommer kalla till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 apr
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Teknisk skribent
Visa var