Verisure Securitas Direct · Publicerad Igår 08:30

Lockas du av att vara delaktig och drivande i nya projekt? Trivs du med att arbeta i en dynamisk miljö med stort tillväxtfokus? Bli en av oss! Vi söker en webb-utvecklare med fokus på att driva utvecklingen av vår nya tekniska plattform inom marknadsorganisationen.

Du kommer att ingå i ett nystartat team inom Online Marketing, som ska ta fram en helt ny webbplattform för vår nordiska marknad med syfte att skapa en mätbar och optimerad lead-generering för våra webbsidor. Teamets arbete sker i tätt samarbete med vår övriga verksamhet utifrån affärskrav och fortsatta tillväxtmål.

Rollen och arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara en viktig del i brainstorming-stadiet för att ta fram nya prototyper, designa arkitekturen och bygga en skalbar backend. Du kommer att vara drivande i vårt arbete med att etablera arbetsprocesser och metoder för teamet i takt med att det växer.


Din profil

För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har ett stort intresse för utvecklingsprocesser, du har erfarenhet av att starta upp nya projekt och du är bekväm med att ta ansvar för teamets tekniska beslut. Allt vi bygger stöttar leads-genereringen och det är därför viktigt att du har kunskap och intresse av att bygga skalbara lösningar med optimerad kod och moderna metoder. Du skall även ha förståelse för affärsmässiga resultat och konvertering.

Du som söker bör ha minst tre års erfarenhet av backend-utveckling i PHP och du har också erfarenhet av något CMS-verktyg (vi kommer att använda Drupal). Vidare har du kunskap och intresse av att bygga en säker automatiserad kundprocess, samt gärna erfarenhet av mobila webbsidor och av att utveckla API'er.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • En nyckelposition i uppstarten av något helt nytt
  • Ett växande och lönsamt storföretags stabilitet och möjligheter
  • En ansvarsfylld roll med stora utvecklingsmöjligheter
  • En affärsdriven arbetsmiljö där du direkt ser resultat av ditt arbete
Låter det intressant?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill vi ha din ansökan senast den 15 januari. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Karl Gezelius, Online Optimisation Manager, karl.gezelius@verisure.se

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 jan
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare