Wåhlin Fastigheter · Publicerad 5 dec

Trivs du med att få utvecklas och arbeta med helheten inom redovisning, inklusive egna bokslut och årsredovisningar?
Värdesätter du en bra och långsiktig arbetsgivare, god stämning och en trevlig arbetsplats?
Wåhlin Fastigheter, ett sedan många år etablerat företag inom bygg/fastighet som går in i en tillväxtfas, kan då erbjuda dig en varierad och intressant tjänst som redovisningsekonom. Företaget sitter i ljusa och fräscha lokaler i Solna med bra kommunikationer. Urval pågår löpande så varmt välkommen snarast med din ansökan.

Arbetsuppgifter/ansvar

Som redovisningsekonom på Wåhlin Fastigheter ingår du i det 5 personer starka teamet inom ekonomi- och finans. Du erbjuds en tjänst med eget ansvar för redovisning för ett antal fastighetsbolag inom koncernen.
I rollen ingår huvudsakligen: -Löpande redovisning -Kontoavstämningar - Skattedeklarationer - Kund- och leverantörsreskontra - Bokslut och årsredovisning - Finansiering.

Kvalifikationer

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad på gymnasienivå inom ekonomi, med påbyggnad inom redovisning. Vi söker dig som har minst 3 års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom, kan göra egna bokslut och årsredovisningar. Meriterande är tidigare erfarenhet inom bygg/fastighet såsom erfarenhet av projektredovisning, fastighetsmoms, avskrivningsregler mm.

Vidare är du en van användare av Excel och du har en generellt hög IT-mognad och systemintresse. Har du arbetat med 3L Pro, Palette och/eller Vitec Hyra samt något boksluts-eller skatteprogram ser vi det som ett plus men det är inget krav.

Som person är du självgående, noggrann och engagerad i ditt arbete. Din goda samarbetsvilja, flexibilitet och positiva grundinställning uppskattas hos oss. Du är trygg i dig själv och trivs i en varm och prestigelös arbetsmiljö.

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Med fötterna stadigt i den svenska myllan började snickaren och timmermannen Leif Wåhlin år 1970 att bygga småhus som han sedan sålde. Företaget gav han namnet Wåhlin Byggare AB. Försäljningen gick bra, många gillade de små husen, och i mitten av 1970-talet köpte han sin första hyresfastighet i Solna.

Sedan dess har vi inom familjen Wåhlin stadigt ökat vårt hyresbestånd genom att köpa, renovera gammalt och bygga nytt. Allt eftersom fastigheterna har blivit fler har lilla företag också hunnit utvecklas till en koncern, Wåhlin Fastigheter AB. Företaget är idag ett av Stockholms större privatägda fastighetsföretag, med ett hundratal fastigheter (cirka 3 100 lägenheter, 200 lokaler och ett antal garage, parkeringsplatser och förråd).

Tillsammans med vår engagerade personal sköter vi allting själva, från projektutveckling till trädgårdsarbete, och vi kan garantera att fastighetsbeståndet håller hög kvalitet. Koncernen har idag 43 stycken anställda och omsätter omkring 323 Mkr. För att veta mer se www.wahlinfastigheter.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 jan
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga