WorkWeb · Publicerad 7 nov 2019

Vi söker nu en självgående Nätverkstekniker som vill jobba med attraktiva projekt i främst Stockholm!

Aranya är en av Sveriges ledande bolag inom säkerhetsrelaterade tjänster och nätverkskommunikation som dagligen hjälper några av Sveriges största företag med drift och utveckling av deras nätverk och säkerhetsmiljöer. Företaget grundades 2014 och är idag 20 medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Daglig drift av LAN, WLAN & brandväggar
  • Installationer hos kunder
  • Felsökning av problem hos kunder
  • Utveckling av befintliga nätverksmiljöer
  • Drift av deras tjänstekunders nätverksmiljöer
I rollen som nätverkstekniker kommer du få arbeta ut mot deras kunder, både på plats och på deras nyrenoverade kontor i Solna. Du kommer bistå med kompetens inom routing, LAN, WLAN samt brandväggar från välkända leverantörer så som HPe Aruba och Dell Networking.

Om dig
Vi söker dig som har tre års arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker, säkerhetstekniker eller liknande roll där du arbetat med routing/switching och erfarenhet av att designa, implementera och felsöka trådade och trådlösa nätverk. Vi ser även att du kan ha jobbat med att designa, implementera och felsöka säkerhetslösningar (brandväggar och VPN) i varierande miljöer.

Som person är du driven, prestigelös och serviceinriktad. Du har ett tekniskt intresse och ett stort driv att ständigt lära dig mer och fortsätta utvecklas. Du kommunicerar obehindrat och väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Meriterande om du har andra IT-relaterade kunskaper som du kan bidra med, t.ex Scripting/Programmering, VPN, Klienthantering, MDM, Serverteknik, RADIUS, Certifikatshantering (PKI), Identitetshantering, osv.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och Aranyas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 dec 2019
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga