ALMiG Sverige AB · Publicerad 6 dec

EMPLOID söker en serviceinriktad, ansvarstagande och handlingskraftiga person till rollen som servicetekniker på det växande företaget ALMiG.

Arbetsuppgifter

Som Servicetekniker ingår du i ett team om tre tekniker och rapporterar till Servicechefen. Arbetsuppgifterna består av installation, förebyggande underhåll, akuta reparationer och renoveringar av tryckluftskompressorer. Arbetet bedrivs både på egen hand och i team ute hos ALMiGs kunder. Dessa finns främst i Skåne men du kan också behöva åka över dagen till Halland eller Blekinge. Introduktionen består dels i att du kommer följa någon av de andra serviceteknikerna samt att du kommer genomgå en intern utbildning inom tryckluftsteknik. I arbetet kommer du även stöttas i planering och administration av en servicekoordinator på kontoret i Staffanstorp.

Kompetenskrav
  • Erfarenhet av service och installation inom teknisk utrustning
  • Kunskap inom att läsa el-schema, mekanik och felsökning via dator
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Körkort B
Personliga egenskaper

För att passa i rollen som servicetekniker behöver du förutom ett stort teknikintresse även vara flexibel, självgående, noggrann, kreativ, ordningsam, serviceinriktad och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du tycker om att träffa kunder samt skapa och vårda kundrelationer. Du föreslår förbättringar och utveckling i samråd med våra kunder och levererar en högkvalitativ service.

Därför ALMiG

Som servicetekniker hos ALMiG erbjuds du ett varierande och självständigt arbete. Du kommer att ansvara för allt från planerade serviceuppdrag till felsökning, reparationer och installation ute hos kunderna. Du kommer ha tillgång till din egen servicebil och möjlighet finns att utgå hemifrån då servicebilen är en förmånsbil.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Staffanstorp

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, el, tryckluft, kompressor, ventilation, truck, maskintekniker, industritekniker, tekniker, installation, styr- och regler, rekrytering, tillsvidare, Malmö, Lund, Staffanstorp
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ALMiG är ett helägt dotterbolag till ALMiG Kompressoren GmbH i Tyskland. ALMiG är ett växande företag som levererar kompletta lösningar inom tryckluftskompressorer till industrin. Huvudkontoret ligger i Staffanstorp och kunderna finns främst i Skåne men även i Halland och Blekinge.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik , Mekanik