Hogia Redovisning & Revision AB · Publicerad 9 nov

Hogia Redovisning & Revision AB, ett bolag inom Hogia-gruppen, är en leverantör av programvaror och tjänster till byråer och shared service centers som vill erbjuda det bästa till sina kunder. Vi har i över 20 år varit en av de ledande programleverantörerna på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar, anpassade för byråer, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Hogia Redovisning & Revision ligger i framkant när det gäller nytänkande, flexibilitet och anpassningar till förändringar i lagar, rekommendationer och regelverk.

Om tjänsten
Vi behöver förstärka vår branschsupport mot Redovisnings- och Revisionsbyråer och söker nu en utåtriktad och kundorienterad person. Du kommer att stärka upp vårt team inom bland annat bokslut, revision, skatt och analysprogram.

Som supportmedarbetare har du dagligen ärenden att lösa via telefon och mail. För att göra det behöver du förstå kundens vardag och möta dem i deras problemställningar. Det är sällan möjligt att ge raka svar direkt utan du behöver ofta tillgång till kundens material för att felsöka och hitta avvikelser. Vår service är en avgörande del i våra kunders upplevelse av Hogia som systemleverantör. Att förstå deras vardag och möta dem i deras problemställningar ger oss möjligheten att göra skillnad, varje dag. Det är en av många anledningar till att vi tycker så mycket om vårt arbete.

Den kontinuerliga utvecklingen av våra produkter ger dig möjlighet att fördjupa dig i programvarorna vilket gör att du hela tiden vidareutvecklas i din roll. Då våra produkter är regelverksstyrda kommer du ständigt att öka dina kunskaper.

Är du vår nya kollega?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som arbetat med ekonomiadministration eller redovisning i någon form. Det är meriterande om du har erfarenhet av bokslut eller arbete från bokförings- eller revisionsbyrå.

En stor del av arbetet handlar om problemlösning, ibland med teknisk karaktär. Samtidigt är du beroende av en god samarbetsförmåga både med kollegor, andra avdelningar inom Hogia och inte minst med våra kunder. Du kommunicerar väl i svenska i tal och skrift. Du är pedagogisk av naturen och kan hantera en krävande situation på ett balanserat sätt. För att förstå bakomliggande processer i våra system är det också viktigt att du har en teknisk nyfikenhet. Erfarenhet av Hogias system är meriterande men ej ett krav.

Hogia är en organisation i ständig utveckling och det är viktigt att du har lätt för att anpassa dig till förändringar och trivs i en prestigelös miljö. Vår ständiga utveckling erbjuder även många utvecklingsmöjligheter och vi ser gärna att du i framtiden är intresserad av att ta ett större ansvar.

P.S Vi tycker om att ha roligt på jobbet och många av oss hämtar energi och inspiration från sociala aktiviteter. Vi har gemensam fredagsfrukost och stödjer flera olika sociala aktiviteter bland annat vår egen löparklubb, konstförening och kör. Utöver detta så pågår förstås även andra mer spontana aktiviteter.

Ytterligare information
Vi samarbetar med Wise Professionals i denna rekrytering och du är varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny-Ann Löfgren (0760-001816, jenny-ann.lofgren@wise.se) för specifika frågor gällande rollen eller processen.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Sista ansökningsdag är 2018-11-30 men urval kommer att ske löpande och därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - sök därför redan idag.

Om Hogia-gruppen
Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre bokföringsprogram för enmansföretaget till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 27 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare.

Mer information om oss finns på www.hogia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga