Hogia Redovisning & Revision AB · Publicerad 8 jan

Hogia Redovisning & Revision AB, ett bolag inom Hogia-gruppen, är en leverantör av programvaror och tjänster till byråer och shared service centers som vill erbjuda det bästa till sina kunder. Vi har i över 20 år varit en av de ledande programleverantörerna på byråmarknaden och erbjuder kompletta lösningar, anpassade för byråer, inom ekonomi, redovisning, revision, skatt, lön och HR. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Hogia Redovisning & Revision ligger i framkant när det gäller nytänkande, flexibilitet och anpassningar till förändringar i lagar, rekommendationer och regelverk.

Vad gör vi i Support-teamet?

Våra kunder är allt från större byråkedjor till mindre aktörer inom redovisning och revision. De vänder sig till oss i första hand med frågor som kräver teknisk systemkunskap eller med kvalificerade frågor relaterade till i första hand redovisning och bokslutsarbete. En vanlig dag på jobbet hanterar vi en ärenden och telefonsamtal, flera av dessa kräver viss efterforskning och analys innan vi kan återkomma med svar. I detta arbete använder vi varandra som bollplank och utnyttjar dessutom den breda kompetens som finns inom övriga koncernen.

Vem söker vi?

Du kommer att ha mycket kundkontakt, därför är det viktigt att du har lätt för att skapa förtroende samt att du uttrycker dig väl i tal och skrift. Eftersom syftet med tjänsten är att hjälpa och utveckla våra kunder är det också viktigt att du är pedagogisk och tålmodig. Du trivs bäst i en roll där din förmåga att lösa problem och ge service kommer till sin rätt.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke och som har ett brinnande intresse för kundservice. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en teknisk nyfikenhet och en vilja att förstå bakomliggande processer i system. Kanske är du den som ofta får hjälpa andra med system och teknik på din arbetsplats idag? Du har kunskaper inom ekonomi och vi ser helst att du har erfarenhet från att jobba med redovisning och bokslut.

Vad kan vi erbjuda?

Vi är ett utpräglat entreprenörsföretag som bygger på småskalighet och eget ansvar och som har rönt stora framgångar. Genom koncernens 27 självständiga bolag finns det goda möjligheter att på sikt växa i ansvarsnivå och anta nya utmaningar inom Hogia. Efter intresse och kompetens finns möjlighet att i nästa steg hos oss rikta in sig på produktutveckling, utbildning eller utökat kundansvar.

Vi som har en specialistkompetens behöver vara uppdaterade inom vårt område och de senaste nyheterna i våra system. Detta innebär att vi kontinuerligt ges möjlighet till kompetensutveckling genom utbildningar och nätverksaktiviteter. Detta är en viktig anledning till varför vi ser en tydligare utveckling inom vårt kompetensområde nu än när vi jämför med våra tidigare linjeroller inom redovisning/revision.

Om Hogia Redovisning och Revision AB

Vi är en leverantör av programvaror och riktar sig till byråer som vill erbjuda det bästa till sina kunder. Vårt erbjudande består av kompletta lösningar inom ekonomi, redovisning, revision, lön och HR. Hogias program och lösningar är väl beprövade och har utvecklats tillsammans med sina byråkunder och med branschorganisationer. Dessa är några av anledningarna till att Sveriges största byråkedjor tillsammans med över 1 300 byråer använder programvaror från Hogia.

Ytterligare information

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Wise Professionals. Ansök via www.wise.se senast 2019-01-20. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny-Ann Löfgren på jenny-ann.lofgren@wise.se. Skicka gärna din ansökan så snart du kan, urval kommer att ske löpande från 3 januari och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Wise Professionals arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i sina uppdrag. Det gör de i sin strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga