SJR · Publicerad 12 sept

SJR söker nu en ekonomiassistent med start omgående för ett uppdrag hos vår internationella kund i Stenungsund. Du kommer att arbeta som konsult hos SJR och ingå i ett team om tre personer.

Vad innehåller rollen och vem söker vi?
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med leverantörsreskontra; scanning, registrering, kontering och utredning kring fakturor. Du kommer också att arbeta med tidrapportering, moms och arbetsgivardeklarationer och även viss löneadministration och andra på en ekonomiavdelning vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som antingen precis har avslutat en ekonomiutbildning och som vill få din första erfarenhet inom området alternativt dig som har arbetat något med leverantörsreskontra tidigare. Har du tidigare arbetat i systemet Oracle är det meriterande. Du kommer ha mycket kontakt med leverantörer och internt inom bolaget - både i Holland, Indien och USA, vilket ställer krav på att du är en god kommunikatör och hanterar både svenska och engelska muntligt och skriftligt.

Som person har du lätt för att ta dig an nya arbetsuppgifter och system och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vidare har du en positiv inställning både mot dina kollegor och kunder. Du trivs med att arbeta inom ett internationellt bolag där du får möjlighet att utvecklas vidare inom ekonomiområdet.

Övrig information om tjänsten

Behovet hos vår kund är from 1 november och kommer att pågå till årsskiftet 2019/2020. Tjänsten är på heltid med flexibla arbetstider och bolaget har lokaler i Stenungsund.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Anna Eriksson på telefonnummer 031-333 54 80. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 sept
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga