TNG Group AB · Publicerad 23 mars 2020

Är du processingenjör och vill utvecklas inom ett internationellt bolag? Då söker vi dig till vår kund utanför Göteborg!

Drivs du av att leda ett team och arbeta med processdesign, optimering och koordinering? Vi erbjuder ett konsultuppdrag hos ett företag inom processindustrin där möjligheterna är i fokus. Här får du i en internationell miljö med stora förändringar, chans att axla en roll med stort ansvar som Project Lead. Start är omgående och vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är en ledande global leverantör av professionella projekt- och tillgångstjänster inom energi-, kemikalie- och resurssektorerna. Företaget erbjuder en agil företagskultur och utmanande möjligheter, vilket skapar en positiv arbetsmiljö. Här får du chans bidra med din tekniska kompetens och förmåga att leda, och på så sätt bli en del av företagets framgång!

Dina framtida arbetsuppgifter

Tjänsten inkluderar processdesign, specifikationer, analys, säkerhet och teknisk rapportering.

Mer specifikt innebär det;
  • Ansvarig för att leverans sker med kvalitet, i tid och inom budget.
  • Planera och följa upp med alla resurser och inblandade i projektet.
  • Koordinera och justera inom projektet och mellan de olika involverade.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Kunden har sitt kontor i Stenungsund. Innovation, teknik och utveckling genomsyrar verksamheten och området. Det spelar ingen roll om du reser med tåg, buss eller tar bilen, kontoret är lätt tillgängligt för alla.

Tjänsten är ett konsultuppdrag och ska tillsättas snarast. Du blir anställd av TNG och arbetar som konsult hos vår kund. Uppdraget är på minst sex månader och därefter finns det goda chanser till förlängning. Som konsult hos oss på TNG omfattas du självklart av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

VEM ÄR DU?

För att blir framgångsrik i rollen krävs att du har;
  • Akademisk utbildning inom kemi eller motsvarande kopplat till processindustri.
  • Långvarig erfarenhet av att verka inom processindustri eller motsvarande.
  • Vana av att ingå i säkerhetsgenomgångar och ta ansvar för såväl tekniska som administrativa uppgifter.
  • Kunskap att arbeta obehindrat på såväl svenska som engelska.
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga