Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB · Publicerad 4 okt

Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och nu söker vi för PwCs räkning en rekryterare. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och pågår till och med december 2017.
Placering för uppdraget är i PwCs trevliga lokaler vid St Eriksplan i Stockholm.

Ditt uppdrag

Vi söker nu en driven rekryterare som kommer att ansvara för rekrytering av tjänstemän. Du kommer att rekrytera inom flera av PwCs tjänsteområden, juniora positioner med kandidater direkt från högskolan men även till tjänster med krav på erfarenhet. Som rekryterare kommer du att arbeta nära verksamhetens chefer och därför ser vi att du är en van kravställare och har en god kommunikationsförmåga. Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen, ta kravprofil, utföra kompetensbaserande intervjuer, hålla i teståterkopplingar samt avslut. En viktig del är också kontakten med våra kandidater.

Du kommer att tillhöra ett glatt gäng rekryterare som består av 6 personer, placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Din bakgrund

Vi söker dig med några års erfarenhet från en liknande roll som rekryterare och som arbetat brett inom rekrytering, gärna i en stor organisation. Vi ser även gärna att du har arbetat med kapacitets- och personlighetstester tidigare och det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat i testverktyg från Assessio. Det är även meriterande om du tidigare har rekryterat ekonomer samt arbetat i större rekryteringsprojekt med många tjänster att tillsätta.

Du är en person som brinner för rekrytering och är van vid att arbeta i en koordinerande roll med högt tempo. Du trivs med att hålla igång flera processer samtidigt. Du är en trygg och relationsskapande person med en positiv och professionell inställning. Du är social, trevlig och hjälpsam mot dina kollegor och kandidater, samt prestigelös och självgående vid utförande av dina arbetsuppgifter. V idare är du noggrann och kvalitetsmedveten, vi sätter ett högt värde i att arbeta med kvalitet i vår process, samtidigt som vi behöver vara effektiva.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om PwC

Vi vågar påstå att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Som revisorer och rådgivare till 60 000 klienter ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare - både stora och små.

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. För att klara av våra utmaningar i framtiden så gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos vår medarbetare.

Det är viktigt att välja en arbetsgivare där du själv kan påverka dina möjligheter. Hos oss får du växa i din yrkesroll på flera sätt. Vi satsar stora resurser på utbildning, ledarskapsprogram och incitament för våra medarbetare.

Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända.

Vi ger dig möjligheterna.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Martina Kolga (martina.kolga@wise.se, 073-961 30 12) och konsultchef Åsa Wallergård Fröblom (åsa.wallergard.froblom@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga