- Nocere · Publicerad 20 nov

Kan se såväl helheten som detaljerna? Vi söker nu en erfaren .NET-utvecklare som är mogen att steget in i en dynamisk roll som Lösningsarkitekt/Systemutvecklare. Hos oss får du möjlighet påverka, mer än du tror - våra beslutsvägar är korta och du får en central roll i vår utveckling.

Nocere effektiviserar affärstransaktioner mellan försäkringsbolag och dess leverantörer. Idag digitaliserar och automatiserar vi på Nocere stora volymer av skadetransaktioner mellan försäkringsbolag och dess leverantörer. Främst inom bilglasskador och djurskador, men vår expansion omfattar även ytterligare områden och nya kunderOm tjänsten

Du blir en drivande part i vår utveckling av affärstransaktioner mellan försäkringsbolag och deras leverantörer. Du fördelar din tid mellan att agera lösningsarkitekt och som systemutvecklare.

I din roll som lösningsarkitekt arbetar du i nära samarbete med produktägare och utvecklingsteam. Du säkerställer att vi följer företagets övergripande arkitektur, riktlinjer och standarder.

De tekniska val vi gjort är en tjänstebaserad plattform huvudsakligen baserad på .NET Core. SQL, MongoDB, Docker, Linux, Amazon Web Services (AWS), RESTful web services som Swagger/OpenAPI, OAutb samt OpenID Connect, Angular med TypeScript för web-GUI, PHP.


Vi söker


Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av utveckling i .NET. Du behöver inte arbeta som lösningsarkitekt i nuläget men har en ambitions- och kunskapsnivå som gör dig mogen att ta nästa steg i karriären. Vidare tror vi att du har:
  • Akademisk utbildning inom systemutveckling eller annan för tjänsten adekvat akademisk utbildning
  • Dokumenterad erfarenhet av systemutveckling av helt eller delvis webbaserade lösningar
  • Mångårig erfarenhet av .NET och gärna även .NET Core
  • Erfarenhet av SQL eller motsvarande samt erfarenhet av Amazon Web Services (AWS) eller annan molnmiljö
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
I och med att vi bygger en tjänstebaserad plattform i Microsoft .NET ser vi gärna att du, förutom erfarenhet av .NET, också har kunskaper inom Swagger/OpenAPI. Vi vill också att du kan hantera säkerhetsstandarder som OAutb och OpenID Connect.

Som person är du prestigelös och är en god lyssnare. Du är en naturlig relationsbyggare, inte bara internt utan även mot kund. Du har ett start intresse för att problemlösning och har en ödmjuk och pragmatisk inställning till våra kunders varierande förutsättningar och behov. Du kommer också att arbeta nära våra kunder och agera säljstöd åt vår försäljningsavdelning.


Ansökan & mer information


För att ansöka, klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag den 2018-12-30. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Björn Jonasson på Roi Rekrytering; bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller 0709-261 227.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Nocere


Nocere Systems AB är marknadsledande inom tjänster och system för att digitalisera och effektivisera skadehanteringen åt försäkringsbolag. Vår kombination av tjänster och system har effektiviserat och kvalitetssäkrat försäkringsbolagens processer sedan tidigt 90-tal. Kunderna finns idag i Sverige, Norge och expansion mot övriga nordiska länder pågår. Företaget har kontor i Västerås och Stockholm, sysselsätter 15 personer och är privatägt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga