4C Strategies · Publicerad 10 nov 2020

Har du erfarenhet av Business Controlling och söker en tjänst som är verksamhetsnära och innehåller stora möjligheter att göra skillnad?

Då kan du vara den Business Controller vi söker.

Beskrivning av tjänsten

Som Business Controller på 4C Strategies kommer du vara en viktig resurs i både finansfunktionens och bolagets fortsatta utveckling.

Du bildar ett team bestående av två Business Controllers där ni har olika fokusområden.

Exempel på ansvarsområden:
  • Månadsrapportering. Både skapande och utveckling av innehåll och kvalité.
  • Budget och prognos
  • Ad-hoc analyser
  • Likviditetsprognoser
  • Rörlig löneberäkning.
  • IT-controlling
  • Interna projekt
  • Business Cases
I rollen som Business Controller kommer du vara ett viktigt stöd till flertalet intressenter och du kommer ges stora möjligheter att påverka.

Du rapporterar till bolagets CFO. I tjänsten kan det ingå resor till koncernens dotterbolag.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet från liknande roller och en passande bakgrund kan vara som revisor med fokus på mindre och medelstora bolag.

För att lyckas i rollen som Business Controller behöver du ha god analytisk förmåga och en god förståelse för redovisning. Du bör kunna växla mellan detaljer och helhetsperspektiv baserat på frågeställning.

Du har ett genuint intresse av att förstå affären och förmågan att utveckla verksamheten framåt.

Du har en god förmåga att skapa förtroendeingivande relationer och kan förmedla ditt budskap på ett pedagogiskt sätt anpassat efter intressenten.

Du trivs i en entreprenöriell miljö. Du har ett stort engagemang och en stark drivkraft att bidra och dela med dig av din kompetens.

Eftersom tjänsten innebär kontakter med utländska dotterbolag är det nödvändigt med goda språkkunskaper i engelska.

Du bör ha mycket god kunskap inom Microsoft Excel. Erfarenhet från mjukvaru-utveckling samt konsultverksamhet är meriterande.

Erfarenhet från olika BI-system är också meriterande.

Dina personliga egenskaper kommer ges stor betydelse.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar 4C Strategies AB med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
4C Strategies är ett tillväxtföretag som arbetar med innovativa lösningar inom risk- och krishantering, kontinuitetshantering, privatoffentlig samverkan och samhällets säkerhet. Våra egenutvecklade mjukvarusystem används av ett stort antal kunder, från Försvarsmakter och andra statliga myndigheter till stora multinationella företag och frivilligorganisationer. Våra lösningar hjälper riskmedvetna organisationer att skapa, verifiera, följa upp och stödja deras arbete med risk- kris- och kontinuitetshantering. Vi erbjuder arbete i ett snabbt växande bolag med kunder som ställer höga krav och som verkar över ett spektrum av samhällssektorer. 4C Strategies är en ledande aktör inom utveckling av organisationers förmåga att hantera störningar, såväl i Sverige som internationellt.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga