AGA AB · Publicerad 5 dec

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 6 månader med ambitionen att gå över till en anställning hos kund efter avslutat uppdrag. För rätt person finns möjlighet till en direktanställning hos kunden.

Ditt uppdrag

Till AGA:s svenska Payroll team söker vi nu en Time Manager med kunskaper i schemaläggning, arbetsrätt, löneprocesser.

Vi söker dig som vill arbeta operativt med utveckling, förvaltning, kvalitetssäkring samt utbildning av våra tidsrapporteringsprocesser och tillhörande system; WebTime och Hogia. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av jobba i någon av dessa två system, då helst med tyngdpunkt på WebTime. Tjänsten är placerad på Lidingö och du kommer att rapportera till Head of Reward och HR Systems i regionen och tillhöra Payroll teamet som består av två seniora löneadministratörer.

Dina ansvarsområden

Systemansvarig och processägare för schemaläggningssystemet
Du förväntas vara huvudansvarig av våra tidsrapporteringssystem och de tillhörande processerna, därför är god erfarenhet av området ett krav.

Det viktigt att du har grundläggande arbetsrättsliga kunskaper från kollektiv, med fokus på kollektivanställda (IF Metall) och kan möta de utmaningar som finns när det gäller tidrapportering med koppling till skiftarbete och beredskapsarbete. Arbetet innebär även kvalitetssäkring och kontroll av tidrapporteringar i WebTime och Hogia inför lönekörningen varje månad.

Systemansvarig och utbildare

Du kommer äga huvudansvaret för att guida och utbilda chefer och HR-kollegor i systemen och processerna samt arbeta proaktivt med hela företaget för att säkerställa att HR/Payroll möter företagets behov och utmaningar som finns när det gäller tidrapportering med koppling mot arbetsrätt. Då vi nyligen bytt tidsrapporterings- och lönesystem innebär det en hel del utbildning av chefer och anställda till en början.

Utöver ansvar för tidsrapporteringen kommer du även hjälpa till med den dagliga lönehanteringen.

Din bakgrund

Utbildning i lönehantering ser vi som ett krav. Vidare är du strukturerad, noggrann och ordningsam, god numerisk och analytisk förmåga, gärna med siffersinne. Du kan arbeta självständigt såväl som i team. Då du förväntas ha mycket kommunikation med de anställda samt hålla utbildningar i dina system och processer, behöver du ha god kommunikationsförmåga samt ett stort intresse att lära ut. Då vi är ett internationellt företag behöver du kunna svenska och engelska i så väl tal som skrift.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se) och Affärsområdeschef Barbara Lidholt (barbara.lidholt@wise.se ).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AGA är den ledande leverantören av gaser och gasrelaterad utrustning till den tillverkande industrin i Norden och Baltikum. AGA tillhör koncernen The Linde Group som är ett världsledande gas- och teknikföretag med omkring 58 000 anställda som arbetar i mer än 100 länder världen över. Vår affärsidé är att vara den självklara samarbetspartner genom att skapa möjligheter och kundvärde genom processkunnande samt hög tillgänglighet av industriella gaser. Det som gör oss allra bäst på det vi gör är våra medarbetare, som med stor integritet och stolthet förvandlar utmaningar till möjligheter. Vill du bli en av oss?
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga