AH Executives AB · Publicerad 8 juli 2021

Vår kund söker en chef för Utesälj som har erfarenhet och kunskap av värdebaserad försäljning och tjänstepaketering samt att leda personal.

Företaget har branschens bredaste rikstäckning med etablering över hela Sverige och hjälper sina kunder med all slags visuell kommunikation i form av både produkter och tjänster. Det är meriterande om du har erfarenhet från försäljning av projekt inom kommunikation/marknadsföring och är erfaren när det gäller att hitta kreativa lösningar för att möta kundens behov.

Som säljchef hos vår kund kommer du att arbeta med att driva och utveckla försäljning på ett strategiskt och verksamhetsnära sätt i samarbete med utesäljorganisationen som idag består av 8 personer. Du ansvarar för att effektivt genomföra strategier och målsättningar med beaktande av de riktlinjer som finns. Du är initiativtagande och trivs med att ta ansvar för andra samt även arbeta med egen försäljning. Vidare är du ansvarig för att bibehålla goda relationer med kunderna, identifiera och driva nya affärsmöjligheter och skapa lönsamma affärer.

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en kommunikativ person med hög social kompetens och analytisk förmåga. Du har ett högt eget driv, är förändringsbenägen, lösningsorienterad och vågar utmana och utveckla verksamheten. Du håller deadlines, har en professionell attityd och är en bra förebild och representant för företaget.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning, marknadsföring eller motsvarande samt följande erfarenhet;
  • Cirka 5 års erfarenhet av ledarskap
  • Egen erfarenhet av försäljning med dokumenterat resultat, gärna inom tjänsteförsäljning
  • Erfarenhet av förändringsarbete
  • Erfarenhet av att arbeta och leda med hjälp av CRM-verktyg och goda kunskaper i MS Excel
  • Förhandlingsvana och grundläggande kunskaper i avtalsrätt
Om tjänsten

Omfattning; Heltid, tillsvidare

Placering: Bromma

Start: Hösten 2021, enligt överenskommelse

Har du frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen får du gärna kontakta ansvariga rekryteringskonsulter.

Inez Almquist, inez.almquist@ahexecutives.se

Hans Holmqvist, hans.holmqvist@ahexecutives.se

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt då våra intervjuer sker löpande.

Välkommen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AH Executives har utifrån flera års erfarenhet skapat en unik och framgångsrik modell i syfte att säkerställa rätt kandidater och kompetens kopplat till våra uppdragsgivares mål och visioner. Vår samlade kompetens och kundanpassade processer ligger till grund för utvecklande och lyckade samarbeten, rekryteringar och interimslösningar.

AH Executives modellen bygger på insikt och förståelse för våra uppdragsgivares verksamhet och bransch. Vi på AH Executives har en tydlig vision om hur rekryteringar, interimslösningar och dess processer kontinuerligt kan vidareutvecklas i interaktion med våra uppdragsgivare. AH-modellen och våra processer gör det också möjligt att effektivt kvalitetssäkra våra uppdrag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från AH Executives AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga