AH Executives · Publicerad 19 nov 2021

REKRYTERARE - Konsultuppdrag
Våra uppdragsgivare finns inom både statlig, offentlig och privat verksamhet och de söker just nu efter erfarna Rekryterare för kortare eller längre uppdrag.

Uppdragens komplexitet kan också vara mycket varierande.

Uppdraget
Du kommer att självständigt arbeta med hela eller delar av rekryteringsprocessen. Uppdragen kan avse rekrytering av både tjänstemän och arbetare.

Det är meriterande med erfarenhet av testning och personbedömning så ange gärna detta i din ansökan med uppgift om vilka verktyg du är van att arbeta med.

Du som person
Du har tidigare arbetat med rekrytering i minst ett par års tid och trivs bra med detta. I tjänsten möter du många interna och externa kontakter, därför behöver du kunna ta egna initiativ och hålla en hög servicenivå. Du är en noggrann och strukturerad person och du talar och skriver svenska på mycket god nivå.

Om tjänsten
Arbetsplats: Stockholm

Omfattning: Kan variera beroende på uppdragens karaktär, men oftast är de på heltid

Uppdragets längd: Detta varierar så klart, men de är vanligtvis mellan 3 och 12 månader långa

Du kommer att vara en del av AH Executives gemenskap oavsett om du är en underkonsult till oss eller av oss anställd konsult.

Kontakta gärna Inez Almquist på 0737084194 alt inez.almquist@ahexecutives.se om du vill veta mer.

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AH Executives har utifrån flera års erfarenhet skapat en unik och framgångsrik modell i syfte att säkerställa rätt kandidater och kompetens kopplat till våra uppdragsgivares mål och visioner. Vår samlade kompetens och kundanpassade processer ligger till grund för utvecklande och lyckade samarbeten, rekryteringar och interimslösningar.

AH Executives modellen bygger på insikt och förståelse för våra uppdragsgivares verksamhet och bransch. Vi på AH Executives har en tydlig vision om hur rekryteringar, interimslösningar och dess processer kontinuerligt kan vidareutvecklas i interaktion med våra uppdragsgivare. AH-modellen och våra processer gör det också möjligt att effektivt kvalitetssäkra våra uppdrag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga