AMENDO · Publicerad 9 nov

Vi söker dig som är sugen på att anta en spännande utmaning som kundtjänstmedarbetare till vår kund WS Finance Global. Detta är en rekrytering och kunden sitter i fina lokaler i centrala Stockholm mitt emot Åhléns City. Tillträde för tjänsten kommer vara snarast möjligt men med hänsyn till uppsägningstid.

Arbetsbeskrivning
Vi söker efter dig som vill vara en del av WS Finance Globals nya satsning och vara med på deras resa att bygga upp en fantastisk serviceavdelning där du kommer få otroliga möjligheter till utveckling, utmaningar och framförallt ha roligt på vägen!

Avdelningen du kommer tillhöra är relativt ny och du kommer arbeta tätt tillsammans med två andra kollegor. I och med detta kommer du ställas inför många roliga, nya och värdefulla utmaningar. Du kommer få en bra grundutbildning i deras system samt processer för att känna att du besitter den kunskap du behöver för att känna dig bekväm i rollen.

I rollen som kundtjänstmedarbetare på WS Finans Global kommer du hjälpa deras kunder genom att svara på inkommande samtal gällande exempelvis privatlån, företagslån, faktureringar och utbetalningar. Du kommer bidra till gruppens mål samt arbeta mot individuella mål. Utöver telefonsamtal och service mot kunder kommer det också ingå en hel del administration. Du kommer även vara med och komma med förbättringsförslag samt arbeta proaktivt med marknadsföring via deras Facebooksida.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet från kundservice1-2 år, gärna inom bank/finansbranschen.
  • Studerat minst 3 år på gymnasiet, meriterande om du har studerat och har examen från Universitet, men inget krav.
  • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal såväl som skrift.
  • Du är social, positiv och tycker om att prata i telefon.
  • Du tar eget ansvar för att dina arbetsuppgifter blir utförda på ett korrekt sätt och arbetar proaktivt.
  • Det är av stor vikt att du är lyhörd för kundens behov samtidigt som du agerar som en god representant för företaget och för att kunden ska känna att den har fått en service i världsklass.
  • Vi ser att du tidigare har jobbat med telefonen som arbetsredskap, tex. med kundtjänst i någon form, alt. med telemarketing eller som innesäljare. Har du arbetat inom bank/krediter/lån eller liknande uppgifter förut ses detta som meriterande.
  • Du har en gedigen förståelse för kundvård & sätter stort värde på att agera professionellt och serviceinriktat i din kundkontakt.
  • Som person är du ansvarsfull, har ett starkt driv att prestera hög kvalitet. Du trivs att jobba i grupp mot gemensamma mål.
  • Du ser inga hinder att ta dig an det som behöver göras och ser en självklarhet i att hjälpas åt.
Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar WS Finance Global med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Sandra Ahlenius, sandra.ahlenius@amendo.se

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansöka!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WS Finance Global Ab är en del av finländska WestStar-koncernen som har verkat inom finansbranschen sedan 2006. Vi har hjälpt hundratusentals konsumenter samt tusentals företag i deras finansieringsbehov. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga service snabbt och vänligt.
Vårt företag är en flexibel och solid samarbetspartner. WS Finance Global AB är registrerat hos Finansinspektionens företagsregister. Vi hör till den solida WestStar-koncernen, vars omsättning år 2017 var 58,2 miljoner euro d.v.s. cirka 594 miljoner kronor. Koncernen sysselsätter 120 personer på åtta orter i Sverige och Finland.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst