AMF · Publicerad 10 juli

Älskar du tjänstepensioner? Vill du vara med på vår resa där vi ska bli bäst i Sverige på pensionen från jobbet? Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Arbetsbeskrivning:

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att administrera efterlevandeskydd men även nyteckning och övriga försäkringshändelser som t ex återbetalningsskydd och särskilt förmånstagarförordnande, flytt, avvikelse/felhantering och ändrat uttag.

Du arbetar brett med tjänstepensioner i processer som berör manuella och maskinella flöden och behandlar både kollektivavtalade försäkringar som sköts via valcentral- och icke kollektivavtalade tjänstepensioner via förmedlare/företag.

Du kommer också ingå i olika projekt där man utvecklar processer och system för att effektivisera handläggningen av tjänstepensioner.

Vem är du

Du har erfarenhet av kvalificerad administration av försäkringar. Det är mycket meriterande om du har arbetat med Liv/-och eller pensionsförsäkringar eller tjänstepensionsförsäkringar. Ofta är det högt tryck och det gäller att du är strukturerad och kan prioritera.

Arbetsuppgifterna kommer att variera efter behov. Det innebär du måste tycka det är mycket roligt att lära dig nya arbetsuppgifter och arbeta proaktivt och trivs där du får utrymme för egna initiativ.

För att passa in hos oss är du driven och social och vill utvecklas långsiktigt hos AMF. Du tycker tjänstepension är bland det viktigaste som finns och du är intresserad för vad som vad som händer i branschen.

Du har god systemvana och har god kunskap i Officepaketet. Du har flytande svenska i tal och skrift samt god engelska.

Om AMF

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp om 12 personer med bred och djup försäkringskompetens.

AMF ligger mitt i centrala Stockholm och vi är idag cirka 350 medarbetare. Med fyra miljoner kunder och ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder kronor är vi en av de största aktörerna på den svenska pensionsmarknaden och har därför ett stort samhällsansvar.

Vårt uppdrag är att ge våra kunder en så hög och trygg pension som möjligt. Och vi har alltid kundens bästa för ögonen. Vi ägs av fack och arbetsgivare tillsammans - och de har inget intresse av att själva ta del av vinsten. Därför går den oavkortat till våra kunder.

Vår vision är att bli bäst i Sverige på pensionen från jobbet. Vi drivs av ett stort engagemang för våra kunder och en stolthet för vårt uppdrag. Och vi lever enligt våra värdeord; enkel, trygg och mänsklig. Därför tycker vi att det är viktigt att visa varandra respekt och öppenhet på jobbet. Vi jobbar också för ett tydligt ledarskap, jämlikhet och mångfald genom rätten att få vara sig själv. Vi vill att alla ska känna arbetsglädje och trivas hos oss.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga