AP7 · Publicerad 24 apr 2020

IT-tekniker
Är du en serviceinriktad person med ett brinnande intresse för IT och teknik? Är du på jakt efter en ny utmaning där du får ta stort ansvar med omväxlande arbetsuppgifter? Då kan du vara den vi söker.

AP7 står i begrepp att utöka den interna IT-supporten och söker nu en IT-tekniker som gillar att arbeta i en stabil men växande miljö med goda utvecklingsmöjligheter och fritt arbete.

Arbetsuppgifter
Som IT-tekniker på AP7 erbjuds du ett brett och omväxlande arbete. Du kommer att arbeta med teknisk support på kontoret och med bland annat Microsoft Windows Server, Active Directory, Script, Nätverk, Office365, Azure AD, SQL, VMware, Storage samt i system som hanterar de fonder som AP7 förvaltar. I din roll på IT-avdelningen har du även tät kontakt med upphandlad driftleverantör inom olika uppdrag/projekt för att säkerställa att AP7 levererar IT i världsklass!

Erfarenhet
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll och som har ett uttalat intresse för IT-teknik. Vidare ser vi gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning samt goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift.

Genom ditt intresse och tidigare erfarenheter har du skaffat dig kompetens inom flertal av nedanstående områden;
  • Nätverk - Konfiguration av WAN, WLAN, VPN, Switchar, Brandväggar
  • Office 365
  • MS Windows - Server 2008/2012/2016/2019, AD, AAD, DHCP, DNS, Windows 10
  • Deployment
  • Virtualisering
  • Mobil kommunikation
  • Datalagring
  • Molntjänster
  • API:er
Som person
För att passa i rollen tror vi att du är mer av en generalist än specialist. Du är kommunikativ, besitter en hög servicekänsla och har ett drivet, självgående, engagerat och strukturerat arbetssätt. Du inser vikten av dokumentering, övervakning, underhåll och support och har en god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter, även i att behålla ditt lugn i pressade situationer.

Vidare är du en öppen och social person som värdesätter goda relationer med kollegor, gillar förändring och sätter värde i att hjälpa alla på kontoret i att förstå och utnyttja tekniken på bästa sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, men även din tekniska kompetens då tjänsten ställer höga krav på att du snabbt kan förstå komplexa system och tekniska lösningar.

Om tjänsten
Omfattning: Heltid, tillsvidare.

Placering: Vasagatan 16, Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar AP7 med AH Executives. Har du frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen får du gärna kontakta ansvariga rekryteringskonsulter.

Hans Holmqvist, hans.holmqvist@ahexecutives.se, tel. +46 (0)700 929 420

Niklas Almquist, niklas.almquist@ahexecutives.se, tel. +46 (0)733 640 640

Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt då våra intervjuer sker löpande, dock senast 2020-05-20.

Välkommen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AP7 är en statlig myndighet som, sedan premiepensionssystemet infördes år 2000, har i uppdrag att förvalta premiepensionsmedel åt svenska folket.

AP7 är den enda statliga aktören inom premiepensionssystemet med förvalsalternativet AP7 Såfa. De som avstår från att välja premiepensionsfonder får automatiskt sina medel placerade i förvalsalternativet AP7 Såfa. Idag placerar över fyra miljoner svenskar sin premiepension i fondportföljen AP7 Såfa.

Sedan starten har AP7 Såfa gett spararna högre avkastning och lägre avgifter än de privata premiepensionsfonderna i snitt.

Verksamheten har idag 36 anställda och förvaltar ca. 550 miljarder kronor åt närmare 4 miljoner svenska premiepensionssparare. www.ap7.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-tekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga