ASUS Nordic AB · Publicerad 1 nov 2021

Kundtjänst/Efterförsäljnings- och supporttekniker för Norge

ASUS söker en L2 ”Aftersales” & Support tekniker, för att ansvara för support & serviceverksamhet i Norden (främst Norge), kontor i Kista, Sverige.

Om jobbet

Som L2 eftermarknads- & supporttekniker kommer du att ansvara för att eftermarknadstjänsterna ASUS tillhandahåller i Norden uppfyller höga krav gällande kvalitet och service. Din roll kommer främst att vara fokuserad på att ge bästa möjliga service för våra norska kunder. Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och ett öga för detaljer. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt nordiska eftermarknadsteam på våra helt nya kontor i Kista och rapportera till vår nordiska kundtjänstchef.

Om bolaget

Du kommer att arbeta med vårt nordiska eftermarknadsteam, där människorna kommer från hela Norden; Sverige, Norge, Danmark och Finland. Du kommer även att ha kontakt med vårt europeiska serviceteam i Nederländerna och vårt huvudkontor i Taiwan. Därför behöver du kunna både norska och engelska flytande och alla andra nordiska språk är ett plus. Tillsammans som ett team strävar vi efter att tillhandahålla service i världsklass för våra nordiska kunder.

Arbetsuppgifter
  • Fungera som andra linje för callcentret (främst norska kunder).
  • Hantera specifika kundkonton och upptrappningar i nordisk (främst norska).
  • Hantera och validera RMA (reparation) applikationer.
  • Begär mer information från kunder om deras problem inte kan dupliceras i tjänsten (inga problem hittades).
  • Hantera uppskattningar av reparationskostnader utanför garantin i vårt system och alla frågor relaterade till dessa.
Kvalifikationer och bakgrund
  • Behärskar norska och engelska flytande (annat nordiskt språk är ett plus).
  • Kunskap om datorer och IT.
  • Meriterande med erfarenhet av eftermarknad & kundsupport.
  • Analytisk och strukturerad i ditt tänkande och med öga för detaljer.
Sysselsättning

Vikarieavtal 2 år - 100%.

Var ska du jobba?

ASUS Nordic AB, Stockholm. (Torshamnsgatan 35, våning 6, 164 40 KISTA)

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Asus med Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB. Försäljare och övriga rekryteringsbolag undanbedes vänligt men bestämt. Urval och intervjuer sker löpande, tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan i form av CV och personligt brev där du kort beskriver varför du passar för tjänsten. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare på fredrik@kraftsam.se

Om ASUS

ASUS har nästan 30 års erfarenhet inom teknikbranschen och är ett ledande företag i den nya digitala eran. ASUS startade 1989 som ett moderkortsföretag och en majoritet av världens alla datorer har minst en komponent tillverkad av ASUS själva. ASUS tillverkar produkter inom nästan alla IT-relaterade områden, och designar och tillverkar produkter som bärbara datorer, stationära datorer, allt-i-ett-datorer, surfplattor, mobiltelefoner, smarta klockor, datorkomponenter, bildskärmar, multimediaprodukter, servrar, nätverksprodukter, och robotar i hemmet.

2016 hade ASUS vunnit 4385 utmärkelser världen över för sin höga kvalitet, design och innovativa lösningar. Med ett utvecklingsteam i världsklass på 5500 ingenjörer är ASUS ett företag som aldrig kommer att sluta överraska.

För närvarande har ASUS en global personalstyrka på mer än 17 000 anställda, varav 88 anställda i Norden. http://www.asus.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga