Aaro Systems · Publicerad 6 nov

Hos Aaro Systems i Stockholm får du utveckla i hela stacken och arbeta nära verksamheten!

Vill du jobba på en arbetsplats där alla är överens om att det är du och dina kompetenta kollegor som är nyckeln till företagets framgång? Välkommen till Aaro Systems!

Här tas din kompetens tillvara och du får en möjlighet att utvecklas och lära dig nytt i en miljö där vi är generösa med att dela med oss av kunskap till varandra. Arbetsplatsen präglas av öppenhet och att vi har kul tillsammans.

Vi erbjuder dig
  • Fina lokaler mitt i centrala Stockholm ett stenkast från Centralstationen
  • Balans mellan yrkesliv och privatliv
  • Härliga personalförmåner som t.ex. Subventionerad massage av Aaro Systems egna anställda massör
  • Anställning i ett starkt konkurrenskraftigt företag som växer
  • Nyutveckling och vidareutveckling av ett system som har över 10 000 användare.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS
  • Vi gillar tanken på att jobba med frihet under ansvar. Hos oss kommer du framför allt att arbeta med:Nyutveckling och vidareutveckling i Java
  • Fullstackutveckling med fokus på back eller front beroende på din kunskap och intresse
  • Gränssnittsprogrammering i GWT, HTML, CSS och JavaScript
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i avdelningen Product Development som har 12 anställda och rapporterar till chefen för denna avdelning. I ditt team i Stockholm är ni fem utvecklare. Du kommer framför allt att samarbeta med övriga utvecklare, Team Leader, Testare och Produktägare. Hos oss kommer det att gå fort att se resultatet av din utveckling då vi har snabba processer, med korta beslutsvägar. Du kommer dessutom att sitta nära verksamheten där alla Aaro Systems funktioner finns representerade som Sälj, Marknad, Administration, Ekonomi, Support och Applikationskonsulter. Undantaget är våra testare som sitter i Riga.

Mer om dig

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet av Javautveckling och SQL. Eftersom vi framför allt använder oss av GWT i vår gränssnittsprogrammering så är det en fördel om du har erfarenhet av detta. Har du dessutom erfarenhet av HTML, JavaScript och CSS kommer det att komma väl till pass i denna roll. Koncernspråket är engelska så det är ett krav att du behärskar detta mycket väl. Svenskkunskaper är meriterande.

Som person är du ansvarstagande och nyfiken. Du gillar att lösa problem och komma med innovativa lösningar. För dig är det självklart att jobba strukturerat och noggrant och gillar du att skapa snygg /"clean kod" är Aaro Systems rätt ställe!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga