Academedia · Publicerad 6 nov

Till nordens största utbildningsföretag, Academedia, har vi fått förtroendet att rekrytera en driven och entusiastisk webbutvecklare till det nya digitala teamet. För Academedia är digitaliseringen ett högt prioriterat område där flera intressanta roller vuxit fram. Vi letar därför efter dig som vill vara med på en spännande digital resa och bygga upp Academedias nya digitala inhousebyrå från grunden.

Rollen

I din roll som webbutvecklare kommer du att arbeta inom segmentet gymnasieskolor där din målgrupp är ungdomar, studievägledare och föräldrar. Rollen innebär att du har ansvar för webben där du kommer driva initiativ som förbättrar upplevelsen för användare vilket är varför vi ser fördel i om du har erfarenhet av UX-design och/eller CRO. Du ansvarar också för att den digitala närvaron utvecklas. Du kommer ingå i det helt nya digitala marknadsteamet som idag består av ca 10 personer som arbetar med analys, distribution och teknik där du kommer jobba i nära samarbete med teamets webbanalytiker. Du erbjuds här möjligheten att bli en nyckelperson i ett nystartat och engagerat team och du kommer vara "the go to person" när kollegorna i organisationen har frågor som rör ditt specialistområde, webb. Vidare kommer du att ha ett systemägarskap av Academedias hostingpartner och ansvar för kontrollpanelerna. Du kommer också ha kontakt med den externa webbyrån. Du rapporterar till Digital Marknadschef. Tjänsten är på heltid och placeringen är vid Academedias kontor i Stockholm.

Vem är du?
  • Du tar ansvar och egna initiativ för att driva arbetet framåt
  • Du är konsultativ och service-minded
  • För dig är det viktigt med arbetsstruktur och du har god förmåga att kunna prioritera
  • Du är pedagogisk men samtidigt rak och tydlig i ditt sätt att kommunicera
  • Du har goda kunskaper i och erfarenhet av frontendutveckling i HTML, CSS, JavaScript och Wordpress
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Erfarenhet av att utveckla hemsidor ur ett SEO-perspektiv är meriterande
  • Du har för tjänsten relevant akademisk utbildning
  • Du har 2-5 års erfarenhet från liknande roll
Är du en driven och entusiastisk person som är sugen på nya utmaningar i en roll där du har stor möjlighet att påverka och forma din arbetsvardag till stor del? Vill du tillsammans med Academedia bygga den bästa utbildningen och guida elever till de bästa utbildningsvalen? Då kanske det är dig vi söker!

Connecta med oss och ansök idag. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i hela utbildningskedjan. Vi har runt 500 förskolor, skolor och vuxenutbildningsenheter i Sverige och ytterligare drygt 100 förskolor i Norge och Tyskland. Vår vision är att vara en internationell förebild när det gäller kvalitet, resultat och nytänkande.

I AcadeMedia ingår många välkända varumärken, som exempelvis Hermods, Pysslingen, Rytmus och NTI Gymnasiet. Våra verksamheter har olika profiler, pedagogiska inriktningar och målgrupper, men alla förenas i ett starkt fokus på kvalitet och utveckling. Det är bara genom att leverera riktigt bra utbildningar som elever och föräldrar kommer att välja våra verksamheter. Den samlade erfarenhet och kunskap som finns bland AcadeMedias 15 000 medarbetare är unik och tillsammans är vi med och gör skillnad för människor i hela utbildningskedjan. Tillsammans är vi med och bygger ett bättre samhälle.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga