Academic Work · Publicerad 25 feb 2021

Är du VA-ingenjör som vill jobba hos ett av Europas ledande konsultbolag med projekt som förbättrar miljön? Vi söker dig som vill jobba med teknik i en viktig miljöbransch där vår kund erbjuder sina uppdragsgivare tekniska konsulttjänster för komplexa uppdrag. Sök idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Vår kund är ett ledande konsultbolag inom vatten och miljö som bedriver sin verksamhet internationellt. De erbjuder en rolig arbetsplats med mycket utmaningar och utvecklingsmöjligheter. Som Va-projektör arbetar du i projekt av varierande storlek och jobbar i alla skeden - från planering till genomförandet. Beställarna är framför allt kommuner, kommunala bolag och industrier i Sverige. Just nu arbetar vår kund mycket med stora reningsverk. Du kommer att bli en del av ett familjärt och socialt team där allas strävan är att hjälpa varandra och se till så att alla mår bra.

Arbetsuppgifter

Som VA-projektör kommer du att arbeta i ett team som idag består av 13 medarbetare och jobba med bl.a. upprättande av process-flödesscheman, CAD modeller, anläggningslayouter samt tekniska beskrivningar. Du kommer att projektera bland annat rör, ventiler och instrument i såväl 3D och 2D verktyg.

Det är ett omväxlande arbete som innebär stort ansvar för projektgenomförande avseende teknik, tid och ekonomi. Att arbeta hos vår kund innebär stor frihet kopplat till personligt ansvar och stora möjligheter till yrkesmässig utveckling för rätt person. Då arbetsuppgifterna ibland innebär upprättande av teknisk dokumentation ser vi även att du har en god förmåga att kommunicera i skrift.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som
 • Har minst ett års erfarenhet av arbete som VA-projektör eller annat VA-relaterat arbete såsom projektledare, biträdande projektledare etc. från branschen
 • Har en högskole- eller civilingenjörs utbildning mot VA, vatten- och miljöteknik eller annan relevant utbildningsinriktning
 • Har god skriftlig förmåga då en del av arbetsuppgifterna innefattar teknisk dokumentation
 • Besitter goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
 • Har erfarenhet´av att arbeta i och med AutoCad
Det är viktigt att du tycker att det är roligt och tillfredsställande att jobba med teknik och ha en kunskap och förståelse för hur man applicerar teorin i det praktiska arbetet. Tjänsten innefattar interna och externa kontakter och därför ser vi att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga samt uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Som person är du:
 • Utåtriktad
 • Självständig
 • Resultatinriktad
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, centralt
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Inga fler liknande jobb tillgängliga