Academic Work · Publicerad 18 okt 2021

DevCore söker dig som har ambition och driv för att bli en ännu vassare programmerare än vad du är idag! Ta chansen att arbeta med härliga kollegor på en utvecklande arbetsplats där du i din roll kommer du arbeta fullstack men majoriteten i backend! Letar du efter en programmerarroll på en arbetsplats där du får chans att utvecklas, så kan du sluta leta nu. Skicka ni din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

DevCore präglas av ett härligt gäng medarbetare som drivs av att utvecklas tillsammans. Dessutom annordnar företaget resor och AW för sina anställda regelbundet. Med andra ord kommer du till ett företag som tar hand om sina anställda genom att erbjuda en social arbetsplats och kontinuerlig kompetensutveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Devcore.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare arbetar du antingen med fullstack eller backend-utveckling med fokus på C# som programmeringsspråk. Du kommer utmanas i spännande kundprojekt av olika karaktär som du tillsammans med din konsultchef bestämmer. Du kommer arbeta både inhouse och ut mot spännande kunder och därmed utvecklas på flera plan.

Vi söker dig som

Är social, serviceinriktad, självständig och tycker om att jobba med både utveckling och människor.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen vill vi att du har:
  • 2 års erfarenhet av utveckling i C# .Net
  • Relevant utbildning inom data, systemutveckling eller programmering
  • Obehindrat skriver och talar svenska
Det är meriterande om du har erfarenhet av olika system som SharePoint, Episerver eller andra CMS. Även erfarenhet av Azure och React anses meriterande.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Brunnsgatan, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Devcoes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
DevCore AB grundades år 2000 och har drivits i nuvarande regi sedan 2006. DevCore hjälper företag genom webbutveckling, kund-, process- och informationshantering samt rapport- och systemutveckling. De hjälper även företag med IT-drift, underhåll, support och hostingtjänster. DevCore arbetar lösningsfokuserat och arbetar bland annat med system som Episerver, Salesforce och SharePoint. DevCore är Episerver Premium Solution partner samt även Microsoft Guld Partner inom Application Development och Digital Marketing. DevCore har stabil tillväxt, mycket god ekonomi (AAA-rating) och mycket låg personalomsättning.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga