Academic Work · Publicerad 18 juni 2021

Nu vänder det! Efter ett turbulent år för underhållningsbranschen behöver vi på AXS förstärka vår svenska organisation med en erfaren kundansvarig. Du kommer vara ansvarig för vår enskilt största kund, Stockholm Live (Avicii Arena, Tele2 Arena och Annexet). Rollen innebär ett övergripande ledaransvar för att driva samarbetet framåt. Du kommer att vara ansvarig för Stockholm Live kontot och hantera den dagliga verksamheten på kort och lång sikt. Där ingår täta kontakter och kravställning mot våra kontor både i USA och England. Låter detta som en spännande och intressant utmaning för dig?

Information om uppdraget

AXS tillhandahåller en helhetslösning för försäljning av biljetter och evenemangsrelaterade erbjudanden genom två digitala plattformar för Stockholm Live. I Sverige finns också en stor kundbas inom sport som fotboll, hockey, handboll och kulturhus. AXS är i grunden ett amerikanskt bolag med huvudkontor i Los Angeles och utöver Sverige så finns vi även i Kanada, Japan och England. Via våra plattformar säljs miljontals biljetter världen över varje år.

Vi tror på liveupplevelsen, att stödja hela evenemangsresan med innovativa arenalösningar och värdefulla insikter, framgångsrika sportklubbar, att föreställningar och evenemang skapas genom insikter från publiken och att våra smarta lösningar och samarbeten ger tillgång till de bästa liveupplevelserna i världen.

Med vårt ökande fokus på utveckling och innovation behöver vi nu rekrytera en Account Director till vårt kontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som Account Director kommer du att vara ytterst ansvarig för kunden Stockholm Live och se till att partnerskapet utvecklas ännu mer. Du kommer att ansvar för ett team om tre personer som tar ett helhetsansvar för kunden innefattande bland annat biljettplanering, projektledning och övergripande evenemangsplanering.

Du kommer att vara placerad på vårt Stockholmskontor som ligger i Globenområdet i södra Stockholm där du kommer att jobba tätt tillsammans med ticketing teamet för Stockholm Live. Resterande delar av teamet sitter på kontoret i Nyköping och resor dit kommer förekomma. Du kommer att rapportera direkt till VD för AXS Sweden.

Din roll blir att ha den övergripande kollen och ansvaret för en mängd aktiviteter och projekt som pågår. Du ser till att prioriteringen är rätt, projektleder viktiga initiativ och tillsammans med ditt team planera och genomföra det operationella samarbetet. Du är navet i att upprätthålla en god struktur och kommunikation, både i teamet, gentemot kund och internt med kollegor i Sverige, England och USA. Arbetet är dynamiskt och alla i teamet hjälps åt både högt och lågt med vad som behöver göras.

Vi söker dig som

För att du ska trivas och lyckas i rollen tror vi att du har:
  • 5 års arbetslivserfarenhet varav minst två av dem har varit i en projektledarroll, gärna inom evenemangsbranschen eller annan nära besläktad bransch
  • God erfarenhet av att arbeta med service och nära kontakt med kund
  • Chef- eller ledarerfarenhet
  • Ett starkt intresse och förståelse för det tekniska
  • Är obehindrad i både det svenska och engelska språket i både tal och skrift.
Det är meriterande om du har:
* Arbetat i en internationell koncern

Som person är du ansvarstagande och duktig på att bygga relationer och skapa positiva samarbeten. Du bidrar med personlig mognad och är en trygg partner både till medarbetare internt och för kunden. Att hålla ihop och driva internationella projekt med flera olika intressenter kräver en god egen struktur och förmåga att sätta upp tydliga projektplaner, men även uthållighet i arbetet. Du har en förmåga att snabbt förstå kundens behov och leda den interna kravställningen.

Övrig information
  • Start: Snarast med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Stockholm, Globen och ca 1-2 dagar/vecka på kontoret i Nyköping
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Kontakt: I denna rekrytering samarbetar AXS med AW Executive Search. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig konsult Emelie Karlsson.
Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AXS Sweden AB förser över hundra svenska sportklubbar, arenor, teatrar och konserthus med marknadens mest innovativa biljetthantering. Vårt erbjudande förvandlar data till insikter och ger kunder verktygen för att öka sin intäkt och skapa glädje för sina besökare. Hos AXS är kundens varumärke och affär i fokus. Vi erbjuder helhetslösningar som stärker er relation med publiken och ger dem en fantastisk upplevelse från början till slut.

Läs mer om AXS här
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga