Academic Work · Publicerad 21 apr 2021

KSMG jobbar med digital marknadsföring, talent software-lösningar och kreativa koncept och hjälper sina kunder att attrahera rätt talanger. Nu söker de en Account Manager som ska arbeta med att nå ut och bygga långsiktiga relationer med kunder, och samtidigt agera rådgivare inom området Employer Branding. Läs mer nedan och sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Som Account Manager på KSMG kommer du att direkt påverka tillväxten av framtida affärsmöjligheter då du kommer att vara ansvarig för nya och befintliga relationer med kunderna. Du kommer ansvara för försäljningen av produktsortimentet och erbjuda samt agera strategisk rådgivare till kunderna i hur KSMG kan bygga effektiva lösningar för rekrytering och Employer Branding inom digitala och sociala medier.

Du erbjuds:
 • Att bli en del av en kreativ och modern arbetsplats, där kollegorna tar hand om varandra och har kul tillsammans
 • Stora möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med KSMG
 • Att bli en del av ett mindre företag, där din röst bli hörd och där du får möjligheter att påverka ditt och företagets arbete
Arbetsuppgifter
 • Prospektera och bygga upp en pipeline med starka relationer till företag i din kundportfölj, främst nykund och till viss del befintlig kund
 • Utveckla och genomföra en strategisk plan för dina kunder i syfte att nyttja hela portföljen av KSMG:s produktutbud
 • Utbilda kunderna om deras möjligheter att uppnå sina mål med hjälp av digitala medier
 • Förse ledningsgruppen med uppdateringar på din pipeline och försäljningsprognoser
Du kommer att göra detta med stöd från din närmaste chef, kollegor och med hjälp av ett sälj- och CRM-system. Du ingår i ett dynamiskt team på sju personer där man bryr sig om varandra och där listan över utvecklingsmöjligheter är ändlös.

Vi söker dig som
 • Har minst två års erfarenhet av komplex försäljning, framförallt av värdeskapande produkter
 • Har haft budgetansvar
 • Tidigare har sålt mot HR-, kommunikations- alternativt marknadsavdelningar
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med digitala och sociala medier och det är också en fördel om du har kunskap eller stor passion för Employer Branding.

Du trivs med eget ansvar och driver, strukturerar samt planerar ditt arbete självständigt och är initiativtagande. Du är positiv till learning by doing och är inte beroende av strukturerade och genomarbetade processer i ditt dagliga arbete.

Vi ser att du är förtroendeingivande, trygg i dig själv och har en vana av att bygga relationer och förmågan att hantera komplexa förhandlingar med personer på beslutsfattarnivå. Vidare söker vi dig som är engagerad i det du gör och som är kommunikativ, nyfiken och kreativ. Självklart är du resultatinriktad och drivs av att arbeta mot uppsatta mål

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, gärna augusti 2021
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Ersättning: Fast månadslön + provision
 • Placering: Sturegallerian, Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KSMG:s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KSMG hjälper arbetsgivare med tjänster som underlättar för dem att hitta talangerna de söker, och för talanger att hitta sin framtida arbetsgivare. Detta gör de på ett effektivt sätt genom spetskompetens inom digital marknadsföring, talentsoftware-lösningar och kreativa koncept till Content-produktioner. KSMGs lösningar verkar i syfte att stärka kundernas arbetsgivarvarumärke och att attrahera och rekrytera talanger genom sociala medier.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga