Academic Work · Publicerad 20 okt 2021

Nu söker vår kund deras nya stjärna inom försäljning! Företagets affärsidé bidrar till företags IT-kompetens på ett kreativt och nytänkande sätt. Genom konsulter i Ukraina är de med och övervinner utmaningen IT-branschen står inför. Detta start-up präglas av en familjär stämning, entreprenöriell anda och där medarbetarna är den allra viktigaste tillgången, nu behövs du för att bredda deras affär! Du får dessutom utmanas i ett nästa steg i din säljkarriär, då vi söker efter dig som vill växla upp din försäljning till nästa nivå!

Information om uppdraget

Stämningen på företaget känns igen av energin som fyller lokalerna med skratt i korridorerna, hög puls och kämpaglöd från dina kollegor. Eftersom de expanderar söker de en ytterligare kollega till deras säljteam, som kommer få stort ägandeskap och ansvar i att bygga kundkonton från grunden. I rollen arbetar du med häftiga tech-bolag och du kommer träffa dem varje dag.

Ditt närmsta team består idag av tre säljare, förutom det ingår du i en koncern bestående av ca 35 personer och tre bolag, som alla sitter i gemensamma lokaler i centrala Stockholm. Du arbetar dessutom tätt ihop med företagets leveransorganisation, ett team som jobbar från Ukraina. Du förväntas arbeta på plats ca tre dagar i veckan.

Du erbjuds
 • Möjlighet att utvecklas i din säljroll och tillsammans med ett företag under tillväxt.
 • Komma in på ett bolag där du kan bidra från start med korta beslutsvägar och tydliga mål.
 • Möjlighet att få jobba med spännande bolag som kunder, där du kan bygga ditt egna nätverk och lära dig mycket om branschen.
Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager arbetar du med komplex tjänsteförsäljning mot spännande bolag inom alla branscher och mot företagens IT-organisation. Med den kompetensbrist som finns inom IT hjälper du företagen att bygga sina IT-organisationer med hjälp av konsulter från Ukraina. Med det sagt arbetar du tätt med leveransorganisation som idag finns belägen i Ukraina.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med hela säljcykeln, från prospektering och uppbyggnad av din kundstock till implementation av lösningen. Du kommer lägga stort fokus på att förstå dig på organisationen hos din kund och därmed kunna erbjuda bästa tänkbara lösningar och idéer.

Vi söker dig som

Framförallt söker vi dig med rätt driv och personlighet men för att komma in i rollen på bästa möjliga sätt är det ett krav att du tidigare arbetat med B2B-försäljning. Du har också arbetat med tjänsteförsäljning och inom konsultverksamhet.

Utöver det ser vi positivt på om du har förståelse för IT och ett starkt intresse för IT-branschen.

Vi tror att du är:
 • Prestigelös, ödmjuk och nyfiken som person.
 • Problemlösande och anpassningsbar, då du kommer arbeta med komplexa kunder i olika branscher och problemlösande på så sätt att du tar reda på den information du behöver för att lösa eventuella utmaningar och problem.
 • Du ser teamarbete som en självklarhet och tycker om att vinna tillsammans!
 • Analytisk, resultatinriktad och professionell, då du kommer att arbeta med behovsanalyser och mot tydligt uppsatta mål.
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga