Academic Work · Publicerad 14 sept 2021

Expisofts lösningar för cybersäkerhet accelererar och underlättar införandet av säkra IT miljöer. Deras digitala säkerhetsplattform levereras både som en on prem och SaaS lösning och används idag av både av militära, statliga och kommersiella organisationer. I rollen som Affärsingenjör är du del av Operations teamet där du kommer medverka i allt från det analytiska presales arbetet till att delta praktisk i tekniska implementationer hos kund. Tillsammans med våra affärsutvecklare är du en viktig del i att förstå kundens tekniska behov, översätta dessa till kommersiella lösningar som svarar mot kundens affärskrav. Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Vilka är Expisoft?

Expisofts första kodrad skrevs i ett garage fullt med egenbyggda servrar och Linux burkar hemma hos grundarna Stefan och Fredrik. Grundarnas passion för problemlösning och teknikintresse kombinerat med kundfokus genomsyrar Expisofts kultur.

Vad säger teamet?

På Expisoft har vi kul på jobbet och samarbetar för att ge våra kunder de bästa lösningarna. Förutom att vi kollegor har lätt till skratt är vi på ett företag i stark tillväxt med spännande teknik som är mycket uppskattad av våra kunder." - Peter Bäck, Head of Sales and Operations

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

I rollen som Affärsingenjör arbetar du tillsammans med affärsutvecklarna nära kund med fokus på att förbereda produkt- och företagspresentationer, göra teknikutvärderingar och bedömningar av kunders IT-miljöer. Förutom att skapa starka kundrelationer kommer du också få möjligheten att arbeta konsultativt med installationer, uppgraderingar, patchning och utbildningar hos kund. Du blir också den viktiga länken mellan kunden och Expisofts utvecklingsavdelning i frågor som rör produktutveckling.

Vi söker dig som
 • Har en god förståelse för IT/teknik och lockas av för att vara med och driva stora delar av försäljningscykeln.
 • Antingen har en teknisk utbildningsbakgrund eller tidigare erfarenheter av att arbeta med försäljning av tekniska lösningar.
 • Har kunskap om intresse av att utföra kommersiell / teknisk analys, undersökningar, rapportering, strukturering och presentation av värdeförslag och rådgivning av potentiella lösningar.
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift.
För denna tjänst krävs svenskt medborgarskap då Expisoft arbetar med försvarsrelaterade projekt.

Som person är du:
 • Lösningsorienterad
 • Analytisk
 • Kommunikativ
 • Affärsmässig
Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Täby
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Expisofts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Expisoft
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga