Academic Work · Publicerad 4 nov 2021

"Vi på Hansa Engineering söker dig som vill vara med och utveckla framtidens industri! Vi är ett drivet och ambitiöst gäng med mycket energi som brinner för att i partnerskap med våra kunder ta fram miljötekniska lösningar för en hållbar framtida industri. Vi vill utöka vårt team med en dynamisk och initiativtagande projektledare som tillsammans med våra tekniska säljare driver framgångsrika säljprocesser i nära samarbete med våra kunder och leverantörer. Vi jobbar i team men projektledarrollen innebär att du själv driver projekten framåt och tar stort ansvar i det. Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och har intresse för tekniska processer. Välkommen med din ansökan redan idag!"

Information om uppdraget

Hansa Engineering är ett växande företag som Nordens specialister på industriella sprayprocesser och miljötekniska lösningar. Vi samarbetar med ledande globala leverantörer och vi är stolta över att leverera våra lösningar och produkter till Nordens ledande företag inom industrisektorn.

På vårt moderna, ljusa och fräscha kontor i Frösunda kommer du dela din vardag med åtta kollegor och hos oss finns stor möjlighet att:
 • vara delaktig och påverka både din individuella karriärutveckling och företagets väg framåt om du brinner för ledarskap.
 • fördjupa relationen med våra kunder genom att besöka dem på site. Det ger en unik möjlighet att fördjupa din kunskap inom spännande industriella processer.
Våra kunder är många av Nordens ledande företag, vilket skapar ett varierande arbete, där man hela tiden ställs inför nya utmaningar och ständig kompetensutveckling men det ställer också ett krav på att du har förmågan, erfarenheten och mognaden att driva och presentera projekt för ibland mycket seniora specialister och ledningsgrupper. Du välkomnas till ett team som bidrar med mycket energi, support och som har stort driv att hitta den bästa lösningen för kunden.

Arbetsuppgifter

I din nya roll kommer du tillhöra vårt säljteam som består av fem Technical Account & Key Account Managers. Du erbjuds en gedigen och väl genomtänkt introduktion där du får möjligheten att resa till Hansa Engineerings leverantörer i USA och Europa i syfte att få djupare utbildning och kunskap.

Vi kommer ge dig all den support du behöver för att kunna axla ansvaret som projektledare. Vi har en professionell organisation, struktur och tydlig projektprocess med kontinuerlig uppföljning och fantastiska system som hjälpmedel.

Vi söker dig som
 • Har yrkesmässig erfarenhet av projektledning och presentationsteknik
 • Har B-körkort
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift
Meriterande:
 • Högre akademisk utbildning
 • Teknisk bakgrund och/eller intresse
 • Har erfarenhet av exempelvis energi-, pappers- & massa-, stål- eller metallindustrin, samt kemisk industri och en förståelse för tekniska processer inom området
 • Har erfarenhet av en roll med inslag av försäljning, affärsutveckling och en drivkraft att utvecklas inom miljöteknisk försäljning och projektledning
Som person är du:
 • Affärsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
 • En naturlig ledare
Vi tror att du har stort självförtroende i att driva projekt och ta kundrelationer till en nästa nivå. Du inger förtroende och kan anpassa dig väl efter nya situationer och utmaningar. Du har ett intresse av att sätta dig in i nya saker och ser lösningar på problem för att driva projekt framåt. Vi tror också att du har ett öga för detaljer och trivs i mötet med människor.

Välkommen till vårt härliga team!

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse efter årsskiftet, Januari 2022
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Rosenborgsgatan 12, Solna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos Hansa Engineering och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hansa Engineering är verksamma i Norden och har kontor i Solna och i Åbo Finland, och består idag av sammanlagt åtta medarbetare. Hansa är ett entreprenörsdrivet företag med miljön i fokus, något som bidragit till att de fått den prestigefyllda utmärkelsen Årets Företagare i Solna. Läs mer om våra produkter och lösningar på www.hansa-engineering.se.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga