Academic Work · Publicerad 6 maj 2021

Är du elektronikmontör i grunden med erfarenhet av apparatskåpsbyggande men känner att du även vill få utlopp för dina ledaregenskaper? I den här rollen leder du din produktionsgrupp framåt och tar därmed egna initiativ för att effektivisera och sätta din egen prägel på arbetet. Du välkomnas in i en organisation som satsar på personalens mående och hälsa och där ett gott skratt eller en rolig historia inte sällan hörs i lokalerna.

Information om uppdraget

Digisign, lokaliserade i Hägersten, har varit verksamma inom hissbranschen sedan 1989. När det kommer till att designa, utveckla och producera kundanpassade digitala styrsystem är det svårt att hitta några som är vassare än dem! Digisin har ett stort antal egna produkter utvecklade för hissmarknaden, vilket är något som sticker ut. Det som också är intressant är att de har nischat in sig på skruvhissar som är lätta och billiga att installera och kommer till nytta för bland annat villabor med funktionsnedsättning.

I denna roll som avdelningschef kommer du att leda apparatskåpavdelningen framåt och jobba tight ihop med dina sex medarbetare som du även har personalansvar för. Digisign inser värdet av att även deras chefer har insikt i vad som händer på golvet varför de är noga med att deras chefer jobbar operativt. Utöver samarbetet med dina teammedlemmar kommer du även ha regelbunden kontakt med de andra avdelningscheferna på företaget för att ni tillsammans med produktionschef Niklas ska ta Digisign till nya höjder.

Nu har du chansen att komma in i ett glatt gäng på ett företag som jobbar med hela kedjan från idé till färdig produkt. Digisign tycker det är roligt att experimentera, i syfte att öka effektiviteten och kvaliteten, och satsar gärna på nya idéer. Den här rollen passar alltså dig som gillar att tänka utanför boxen. Med korta beslutsvägar på Digisign kan du även räkna med att du får dina idéer hörda och eventuellt också uppfyllda.

Enligt Digisign visar nöjd och frisk personal även på resultatet - vilket också märks i deras personalpolitik där du som medarbetare står i centrum. Som ett led i detta ser Digisign till att du får regelbundna hälsokontroller, tillgång till kontorets gymlokal och säkerställer att du får de bästa ergonomiska redskapen.

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef för apparatskåpavdelningen kommer du tillsammans med dina medarbetare jobba med produktion av apparatskåp samtidigt som du jobbar med personalvård. Exempel på arbetsuppgifter som innefattar dessa områden ser du nedan:

Produktion:
 • Säkerställa att fastställda produktions- och kvalitetsmål uppnås
 • Tillse att de materiella/maskinella resurser som krävs för avdelningens produktion införskaffas efter godkännande från produktionsansvarig
 • Tillse att gällande processer, riktlinjer, policys etc. efterlevs, samt leda implementering av nya
 • Kartlägga och rapportera hinder, ändringar, risker/tillbud/olyckor samt avvikelser i handlingar och utförande till produktionsansvarig
 • Följa upp och analysera produktionen på avdelningen, samt initiera initiativ till effektiviseringar och processförbättringar
Personal:
 • Leda och fördela arbetet på produktionsavdelningen med din personalstyrka
 • Följa avdelningens personella resursbehov i förhållande till produktionsmål och anställa nytt när du ser det behovet
 • Tillse att avdelningens personal besitter den information och kunskap som krävs för att kunna genomföra arbetet
 • Hålla årliga medarbetarsamtal med dina medarbetare, samt bistå med motivation, stöd och vägledning i det dagliga arbetet
Utöver ovan uppgifter kommer du även tillsammans med övriga avdelningsansvariga arbeta i produktionsstyrgruppsmöten med övergripande verksamhetsfrågor.

Vi söker dig som
 • Har flera års erfarenhet som montör inom apparatskåp, då vi gärna ser att du har en god helhetsbild över processen och har gjort alla "nybörjarmisstag"
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du har relevant utbildning inom elektronik eller elinstallation.

De här egenskaperna kommer gå som en röd tråd igenom rekryteringsprocessen:
 • Personlig mognad
 • Samarbetsförmåga
 • Initiativtagande
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Direktrekrytering i form av heltidslösning
 • Placering: Hägersten
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Digisign önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Digisign AB har sedan starten 1989 utvecklat och tillverkat egna digitala styrsystem för hissar. De sköter idag allt från utveckling och programmering till konstruktion och tillverkning från deras egna lokaler i Västberga, i södra Stockholm. Företaget präglas av stort entreprenörskap och korta beslutsvägar, där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element som skapar trivsel hos våra anställda och bra lösningar till våra kunder.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga