Academic Work · Publicerad 31 aug 2021

Är du nyexaminerad civilingenjör eller tar examen i vinter - då vill du inte missa denna unika möjlighet. Stena Fastigheter söker nu en biträdande projektchef där du kommer arbeta med det pågående projektet Vega som är en ny stadsdel under utveckling norr om Haninge. Stena Fastigheter är övertygade om att ansvarsfulla och långsiktiga relationer är grunden för social hållbarhet och i rollen som biträdande projektchef kommer du vara med på resan mot ett mer hållbart samhälle.

Information om uppdraget

Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata bostadsföretag och de söker nu en biträdande projektchef till deras projektutvecklingsavdelning. Som biträdande projektchef kommer du arbeta i ett team om sex personer med en projektutvecklare och fem projektchefer. Du kommer utgå från kontoret på Norrmalm i Stockholm men en stor del av din tid kommer spenderas ute på projekten.

Du erbjuds
 • En gedigen introduktion där du ges möjlighet att växa in i rollen och på sikt driva projekt självständigt.
 • Ett modernt ledarskap som präglas av frihet under eget ansvar.
 • Att stolt arbeta med att skapa socialt hållbara städer där människor trivs, känner sig hemma och vill stanna länge.
 • En familjär arbetsplats som präglas av omtanke, professionalism, initiativtagande och öppenhet.
Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer i ett första skede vara att arbeta operativt med Vega mot ett färdigställande. Du kommer att befinna dig i mitten av projektet och agera kontaktperson gentemot entreprenörer, förvaltningen, kommunen och personerna som flyttar in. Du kommer arbeta lösningsfokuserat på detaljnivå samt mer övergripande och strategiskt. Arbetat innebär mycket projektstyrning och du kommer arbeta mot uppsatta ekonomiska mål samt säkerställa att projektet följer tidsplanen.

Vi söker dig som
 • Har en civilingenjörsexamen, gärna inom samhällsbyggnad
 • Har mycket goda svensk- och engelskkunskaper i tal och skrift
 • Har intresse för stadsutveckling och projektstyrning
Det är meriterande om du har engagerat dig ideellt vid sidan av dina studier.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen. För att lyckas och trivas i rollen är du en person som gillar att samarbeta med människor och är engagerad i ditt arbete och drivs av att utvecklas. Du är kommunikativ och gillar mötet med andra människor. Under rekryteringsprocessen kommer du utvärderas på följande personliga egenskaper:
 • Resultatinriktad
 • Samarbetsförmåga
 • Relationsskapande
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Efter överenskommelse
 • Omfattning: 100 %
 • Placering: Stockholm, Norrmalm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stena Fastigheters önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. De hyr ut lägenheter och lokaler, utvecklar städer och tar hand om kunder och hus med omtanke. Stena Fastigheter skapar trygga och trivsamma stadsdelar och satsar på framtiden genom att bygga tusentals nya bostäder och lokaler - och bygger både hyresrätter och bostadsrätter. För de är livet mellan husen lika viktigt som livet i husen. Därför arbetar Stena Fastigheter med långsiktiga insatser i samarbete med bland andra skolor, ideella organisationer och myndigheter.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga