Academic Work · Publicerad 3 juni 2021

Har du goda kunskaper av att arbete i CAD-program, stort driv, och vill utvecklas inom en snabbväxande bransch är detta jobbet för dig. Du kommer att få vara med och bidra till skapandet av Marioffs innovativa släcksystem och jobba både självständigt och i team med utformningen av designunderlag skapat i AutoCAD. Marioff erbjuder dig ett självständigt arbete med närhet till ett sammansvetsat team. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Marioffs räkning en designingenjör med inriktning på CAD för start omgående. I tjänsten kommer du att få hjälpa till med att utforma, designa och konstruera layout-lösningar av Marioffs sprinklersystem samt tillhörande detektionssystem. I början av din anställning kommer du få en gedigen introduktion om deras egenutvecklade plugin för AutoCAD och deras system.

Marioff är världens största leverantör av släcksystem med vattendimma med oöverträffad erfarenhet att leverera systemlösningar världen över. Marioffs brandbekämpningssystem, HI-FOG har förmågan att på ett oöverträffat sätt släcka alternativt kontrollera en brand med högtrycksvattendimma, som använder betydligt mindre vatten än konventionella sprinklersystem och är lämplig mot de flesta typer bränder på land och till sjöss. HI-FOG systemen används idag inom en mängd olika applikationer som t.ex. industri, sjukhus och byggnader.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Marioff.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Marioff arbetar med flera olika typer av projekt inom fastigheter och industrier. I din roll kommer du få arbeta aktivt i processen av att skapa Marioffs system och att anpassa dem för installation i industri-, bygg- och anläggningsapplikationer. I tjänsten som designingenjör kommer du att utforma lösningar och layouter av Marioffs högtrycksvattendimmssystem i AutoCAD med tillhörande plugin Hi-Fog Designer.

Du kommer till exempel att:
 • Designa/konstruera 3D & 2D-lösningar av Marioffs släckssystem
 • Designa/konstruera lösningar och layouter för kopplingsscheman av tillhörande detektionsutrustning
 • Jobba i ett sammansvetsat team med högt tempo, hög arbetsmoral och öppen kommunikation
Tjänsten passar dig som vill utveckla dina färdigheter inom installationssystem och byggprojekt. Vidare ska du intressera dig för rollen som designingenjör med fokus på CAD och vilja utvecklas långsiktigt hos Marioff.

Vi söker dig som
 • Har en utbildning på minst eftergymnasialnivå inom teknik/maskinteknik/byggteknik eller liknande
 • Har mycket goda kunskaper i relevanta CAD-program
 • Har hög arbetsmoral och vill utvecklas
 • Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, då kommunikationen kommer att hållas på båda språken
Det är meriterande om du
 • Har mycket alternativt goda kunskaper i AutoCAD
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av att designa/konstruera med hjälp av CAD-program i fastighetsinstallationer
 • Har tidigare arbetat i en självständig CAD-roll efter avslutade studier
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Som person är du:
 • Initiativtagande
 • Kvalitetsmedveten
 • Strukturerad och effektiv
Vidare drivs du av utmaningar och vill utvecklas hos en långsiktig arbetsgivare inom konstruktionsarbete.

Övrig information

START: Enligt överrenskommelse

OMFATTNING: Heltid, långsiktigt

PLACERING: Kista, Stockholm

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om hur Marioff presenterar sig som arbetsgivare - HÄR
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga