Academic Work · Publicerad 23 apr 2021

2017 grundades Digitalent, ett IT-konsultbolag som är byggt runt roliga tekniska utmaningar, riktigt smarta kollegor och en spännande bolagsresa. Under fyra år har Digitalent byggt en stabil grund att stå på, med riktigt nöjda medarbetare och hög teknisk kompetens. De befinner sig i en expansiv fas och söker nu en frontendutvecklare. Det här är en möjlighet för dig som vill arbeta som konsult, ha en brant utvecklingskurva och samtidigt vara en del av ett härligt gäng på bolaget. Välkommen till Digitalent - Leading Tech, Developing People!

Information om uppdraget

Digitalent är ett medarbetarcentrerat IT-konsultbolag, fullt av tekniskt kompetenta och omtänksamma människor. De arbetar med att driva projekt i teknisk framkant och samtidigt bygga bestående digital kompetens hos sina kunder. Bolaget har gjort en spännande resa och befinner sig fortsatt i en stark expansion. De har mitt i pandemin framgångsrik startat kontor i Finland och har gått in i 2021 med starka finanser, bra kunder och högt medarbetarengagemang. Till Digitalent kommer du för de tekniska utmaningarna, men stannar för den personliga utvecklingen och kollegorna.

Du erbjuds
 • Möjlighet att bli delägare i Digitalent
 • En People Partner och en intern mentor som kommer hjälpa dig utvecklas
 • En stark företagskultur med kollegor långt utöver det vanliga. På Digitalent hjälper och stöttar man varandra på kontoret såväl som digitalt - allt går att lösa!
 • Kompetensutveckling, mentorskap och en hel del andra förmåner
 • Bli en del av ett familjärt företag där alla anställda värdesätter gemenskap och som lyfter samt utvecklar varandra
 • Få vara med på en spännande resa med nationell- & internationell expansion
Läs gärna mer om Digitalent här är eller spana in deras Instagram

Arbetsuppgifter

Under 2020 har Digitalent gått från en mer traditionell konsultorganisation till att starta Crowds - Domängrupper med stort mandat att driva kompetens och affär. Tillsammans delar Crowdet kunskap och ser till att hålla sig uppdaterade inom den senaste tekniken.

Digitalents Frontend Crowd leds av Lead Consultant Rasmus. Det här är en person med riktigt hög teknisk kompetens och hjärtat på rätta ställe. Rasmus kommer vara din mentor och hans roll är att hjälpa dig I både tekniska frågor och livet som konsult. Här blir du en del av ett omtänksamt och nyfiket team om åtta frontendutvecklare som stöttar varandra i alla frågor, högt och lågt. Med det stödet och utmanande projekt kan vi nästan lova att du kommer att kunna växa, både som konsult och som person.

Vi söker dig som
 • Akademisk examen inom systemvetenskap, datateknik eller annat relevant område
 • Minst två års erfarenhet inom frontend-utveckling och goda kunskaper i JavaScript, och med fördel även i TypeScript
 • Erfarenheter av React, Vue och/eller Angular
 • Erfarenhet av backend-utveckling i t.ex. Node.js är meriterande
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
För att du verkligen ska lyckas i rollen hos Digitalent har de tagit fram tre områden vi kommer fokusera på i den här rekryteringsprocessen. De kallar dem för drivers, för att de både driver din personliga och tekniska utveckling framåt.
 • Build Knowledge
 • Act as a role model
 • Focus on value
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, inledande provanställning om sex månader
 • Placering: Brahegatan 10, centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Digitalents önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Digitalent är ett IT-konsultbolag bestående av erfarna konsulter med hög teknisk kompetens. Tillsammans har vi spets inom allt som krävs för att bedriva moderna digitala projekt.

Förutom att brinna för modern teknik drivs vi av en mission - att få människor att växa. Coachning, mentorskap, kompetensdelning och att utveckla en produktiv och samarbetsinriktad kultur ingår naturligt i alla våra uppdrag.

Digitalent är en del av AW Group och vi kan genom samarbete med våra systerbolag leverera en unik affärsmodell. Digitalents erfarna konsulter står för teknisk spets och coachning av juniora konsulter från Academic Work och/eller Academy. Förutom ett starkt samarbete inom AW Group hjälper Digitalents konsulter även flera välkända kunder inom olika branscher att driva projekt i teknisk framkant och samtidigt bygga bestående digital kompetens.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga