Academic Work · Publicerad 14 sept 2021

Nu har du chansen att få arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser! I en nybyggd skyskrapa vid Globen med utsikt över halva Stockholm sitter Tre; ett innovativt bolag som nu söker en JavaScript-utvecklare i början av sin karriär som kommer få möjligheten att arbeta i ett tätt och erfaret team.

Information om uppdraget

Hos Tre ges du utrymme att växa i din roll som JavaScript-utvecklare. Du kommer att jobba i ett team om fyra personer som fokuserar på RPA (Robotic Process Automation). Du stöttas av dina mer seniora kollegor och ges därmed ett stort utrymme för att utveckla dina färdigheter samtidigt som dina tankar och initiativ värdesätts högt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du tillsammans med teamet att arbeta med att bygga en RPA-lösning i Node.js/Playwright. Du kommer att ha ett tätt samarbete med två seniora utvecklare i gruppen samt teamleader, som även blir din närmsta chef.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  • Delaktighet i att sätta ihop utvecklingsmiljöerna
  • Skriva automationsflöden
  • Automatisera processer
Vi söker dig som
  • Har goda kunskaper i JavaScript
  • Har eftergymnasial utbildning inom IT
Vi ser det som meriterande om du:
  • Har kunskaper i Java eller .NET
  • Har arbetat med RPA
För Tre är det absolut viktigaste att hitta en person som vill utvecklas med dem långsiktigt. Om alla parter är nöjda med samarbetet, är intentionen en överrekrytering till Tre där du kan fortsätta växa i din roll. Vi ser därför att du är en nyfiken och ödmjuk person som gärna vill ta initiativ och komma med lösningsförslag. Du tycker om att samarbeta med andra, är öppen och flexibel.

I denna process sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
  • Start: December 2021
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm, Globen
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Tre har under 2021 blivit utsedda till en av Sveriges bästa arbetsplatser för åttonde året i rad enligt Great Place To Work. De lägger ett stort fokus på en gemenskap där alla känner sig delaktiga och har kul på jobbet. Tre arbetar aktivt med att skapa möjligheter för unga talanger vilken i sin tur skapar en öppen, inspirerande och utvecklande kultur. För att veta mer om hur det är att arbeta hos Tre, klicka här!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga