Academic Work · Publicerad 21 sept 2021

Bostäder, samhälls- och kommersiella fastigheter. Alla dessa är fastighetstyper som ADR Fastigheter äger och förvaltar i hela Sverige. Nu söker vi en Junior Byggprojektledare som vill vara med på en spännande resa hos ett snabbfotat bolag. Välkommen med din ansökan redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

ADR äger och förvaltar fastigheter i bland annat Stockholmsområdet, Småland och västra Norrland där fastighetsinnehaven uppgår i över 250 000 kvm med över 50 fastigheter. Det pågår ständigt ett sourcingarbete där man undersöker nya möjligheter till förvärv men även ny- och ombyggnationer.

ADR Fastigheter delar lokal med systerbolaget KTI Sverige i Kallhäll, där ca 40 medarbetare jobbar på olika avdelningar. På kontoret har man en öppen stämning med högt i tak och det som förenar medarbetarna är att alla brinner för verksamheten och att nå resultat. Om du trivs med korta beslutsvägar och när medarbetarna får ha stort inflytande kommer du trivas hos ADR Fastigheter.

I rollen kommer du att arbeta närmast bolagets VD och Verksamhetschef, men även ha fler interna samt externa kontaktytor, som bland annat myndigheter och underleverantörer.

Tjänsten är en direktrekrytering, och medan rekryteringsprocessen sköts av Academic Work, kommer du bli anställd hos ADR Fastigheter.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som byggprojektledare hos ADR Fastigheter kommer du att ha helhetsansvaret för ny- och ombyggnationsprojekt av fastigheter i beståndet. Projekten startar i regel med ett fastighetsköp och du involveras i ett tidigt stadie, med ansvar för dialogen med kommuner och myndigheter. Projektledaren har ett totalansvar för ett projekts hela genomförande och att det finns en projektplan att följa från förvärv till dess att kunden flyttar in. Vidare innefattar arbetet att:
 • Ansvara för anbudsförfarandet vid upphandling av leverantörer
 • Arbetsleda deltagare i projektet, såväl anställda som UE
 • Genomföra byggmöten och stämma av status mot tidsplan och ekonomisk kalkyl
Tjänsten passar dig som har viss erfarenhet från byggprojektledning, men vill tillämpa dina förvärvade kunskaper hos ett företag där du får axla en bred roll med frihet under ansvar.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom bygg med inriktning fastighet
 • Har erfarenhet av att driva ny- och ombyggnationsprojekt från start till slut genom arbetslivet, ett traineeprogram eller liknande
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har B-körkort
För att lyckas men även trivas i rollen ser vi att du som person är strukturerad, både i det att du kan anamma och bygga upp strukturer där dem behövs. Du är lösningsorienterad, flexibel och ansvarstagande och ser tydligt hur din insats bidrar till verksamhetens framgång.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, gärna omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Kallhäll i Järfälla norr om Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ADRs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ADR Fastigheter är det nya namnet på ett redan väletablerat företag som har varit verksamt i 20 år och som tillhör KTI-koncernen som funnits sedan 80-talet. Läs mer om dem på deras hemsida.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga