Academic Work · Publicerad 26 apr 2021

Tveka inte på att börja arbeta på Nobina utan ta i stället chansen att få arbeta med något konkret och nyttigt. Nobina kan verka anonymt, när i stället alla borde känna till hur otroligt stor betydelse bolaget har för väldigt många människors vardag. Vi utvecklare får mycket stort förtroende av verksamheten som vi har nära samarbete med. Vi är enormt stolta över alla innovativa och användbara saker vi gör tillsammans. Hos Nobina finns stor möjlighet att bygga saker från grunden och testa nya saker med mycket ny teknik där du direkt får svar på om det fungerar eller inte tack vare continous delivery. - Så här beskriver två seniora utvecklare sina roller hos Nobina.

Information om uppdraget

I rollen som frontendutvecklare är du en del av Nobias systemutvecklingsavdelning som består av 60 personer. Gruppen arbetar agilt i en .Net miljö som driftas i Azure. Du kommer att arbeta med utveckling, förvaltning och buggfixning i ett nära samarbete tillsammans med verksamheten och utvecklare för att utveckla lösningar på det behov som finns.

Här kan du läsa om Nobinas senaste utvecklingsprojekt från IT-avdelningen:

Bussen ska köra enligt tidtabell och varken komma för sent eller för tidigt. Något som är utmanande i en trafik som ständigt förändras. Därför har vi byggt ett digitalt stöd som visar exakt vart bussen befinner sig. Genom att se vart bussen befinner sig i förhållande till tidtabellen, kan förare och trafikledning tillsammans agera för att förebygga sena eller tidiga avgångar.

Du erbjuds
 • En roll där du själv får vara med och påverka lösningar. Ansvaret för arkitekturen ligger på utvecklarna själva.
 • Mentorskap och goda utvecklingsmöjligheter
 • Hos Nobina ser du direkt resultat av vad du utvecklar och vad det används till inom verksamheten
 • Hos Nobina får du arbeta med grymt härliga kollegor med närvarande ledare som ser till att alla trivs och kan göra ett bra arbete. IT avdelningen har en prestigelös och härlig kultur där samarbete är nyckeln till framgång
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet av frontendutveckling i exempelvis React och Angular
 • Har kunskaper med C# och .Net Core
 • Har flytande språkkunskaper i svenska och engelska, då båda språken används i arbetet
Det ses som ett extra plus om du har tidigare erfarenhet av Azure, Xamarin eller ett intresse för UX/UI. Då Nobina är verksamma i hela Norden blir vi även extra intresserade om du har språkkunskaper i danska, finska eller norska.

Som personsöker vi dig som älskar teknik och som vill utveckla innovativa och smarta lösningar som är konkurenskraftiga över tid tillsammans med dina kollegor. Vi söker även dig som har en verksamhetsförståelse i den bemärkelsen att du kan lyfta blicken och se helheten. Du är målinriktad och leveransfokuserad och är öppen för att dela med dig av dina kunskaper och idéer.

Övrig information
 • Start: September
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Solna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nobinas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. I koncernen ingår även Samtrans som är specialiserade på resor för personer med särskilda behov. Företaget har drygt 12 000 anställda, 3 800 bussar och en omsättning på drygt 10 miljarder kronor per år. Nobina är börsintroducerade sedan 2015.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga