Academic Work · Publicerad 8 juli 2021

Är du i början av din karriär och vill arbeta med projekt som faktiskt förbättrar miljön? Nu söker vi för vår kunds räkning en ingenjör till deras Stockholmskontor som vill vara med och utforma morgondagens VA-anläggningar som projektingenjör. Vi söker dig som är vill arbeta med teknik i en viktig miljöbransch där vår kund erbjuder sina uppdragsgivare tekniska konsulttjänster för komplexa VA- och anläggningsprojekt. Vill du vara med på deras resa? Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Som projektingenjör kommer du till en början agera stöd till projektledarna, uppdragsledare, projekteringsledare och andra specialister för avdelningen inom vatten och miljö. En projektingenjör hos vår kund innebär att du deltar i olika projekt och uppdrag, ofta samtidigt, och stöttar med att b.la. skapa dokument för teknisk planering, framtagande av PM, tidsplanering, uppföljning, ekonomi samt planering och tillämpning av relevanta verktyg.

Just i denna roll kommer du främst stötta upp i ett stort anläggningsprojekt som idag är i startgropen och som planeras pågå under många år framåt. Utöver ovanstående arbetsuppgifter kommer du stötta i samordning, kontrollbeskrivningar, protokollföring och annan allmän projektadministration.

Parallellt med denna roll kan du få möjlighet att ta dig an roller som till exempel projektör. Rollen är en perfekt blandning för dig som vill få variation i det dagliga arbetet!

Du erbjuds

Målet för dig som projektingenjör är att du framåt både vill och har möjligheten till att på sikt blir uppdragsledare. Du kommer i början av din anställning få en senior mentor/projektingenjör att gå bredvid och således finns det god stöttning att hämta för dig som är i början av din karriär.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som
  • Är högskole- eller civilingenjör mot maskinteknik eller annan utbildningsinriktning som vi och vår kund bedömer som likvärdig
  • Talar och skriver flytande svenska
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från VA-anläggningsprojekt, då tex. Via examensarbete.

Som person är du kommunikativ och tycker om samt är duktig på att samarbeta med olika människor. Du har en god förmåga att självständigt strukturera upp ditt arbete och är alltid mån om att leverera kvalité och utefter bästa förmåga. Vidare tror vi att du är flexibel och tycker om att vara där det händer och som inte drar sig för att hugga i där det behövs.

Övrig information
  • Start: Mitten på augusti 2021, intervjuer hålls under v. 32
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt med ambition till överrekrytering
  • Placering: Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av [Academic Work]
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga