Academic Work · Publicerad Idag 04:05

För dig som trivs i en kundnära roll med varierande arbetsuppgifter där ena dagen sällan är den andra lik, läs mer! Mspecs är ett tillväxtbolag inom IT och mäklarbranschen, där du får vara med att påverka, ändra och förbättra vilket gör din roll viktig för företagets fortsatta resa.

Information om uppdraget

Mspecs är ett mäklarsystem som utvecklats med ambitionen att underlätta vardagen för dagens mäklare. Ett modernt och användarvänligt system som ger mäklaren möjlighet att ägna sig åt det viktiga, sina kunder. Ett driftsäkert och pålitligt system där upplägget bygger på att steg för steg följa hela mäklarprocessen, från intag till uppföljning. Systemet hanterar alla objektstyper, småhus, lantbruk och kommersiella.

Mspecs levereras som en SaaS tjänst och vi är ett mindre tillväxtföretag inom IT/ fastighetsmäklarbranschen och det viktiga för oss är våra kunder och Mspecs teamet. Vi är en del av Mäklarsamfundet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som kommer ta hand om våra befintliga kunder, stora som små. Det kan vara den stora kedjekunden eller det enskilda mäklarföretaget, alla är viktiga.
Hos oss kommer du arbeta proaktivt med att bearbeta mäklarmarknaden via telefon och besök.

Du kommer vara en del av att utveckla Mspecs genom att vara lyhörd i mötet med nya och befintliga kunder. I vissa kundmöten kommer du att träffa IT-ansvariga, då behöver du kunna ta en del lättare tekniska frågor.
Vidare kommer du hålla kontakt med våra leverantörer, detta innebär att presentera våra leverantörers produkter till våra kunder, dvs mäklarföretagen, och du kommer träffa potentiella leverantörer till Mspecs. Vi arbetar business to business, vilket innebär att du behöver ha erfarenhet av att arbeta med kunder som har långa beslutsprocesser och det är du som projektleder kunden från första kontakten till att kunden använder Mspecs mäklarsystem.

En viktig samarbetspartner till oss är Quedro, tillsammans med Quedro CRM levererar vi ett komplett CRM/Mäklarsystem. Många av våra kundmöten är gemensamma med Quedro.

Du kommer utbilda och genomföra demos för kunder, oftast via webben.
Din onboarding i Mspecs börjar i vår support där du kommer att lära dig Mspecs mäklarsystem och möta alla våra kunder. Arbetet kan i dagsläget genomföras digitalt hemifrån, inom kort kommer flera av mötena att övergå till fysiska möten oftast i Stockholm hos kund eller på vårt kontor i Solna. Många av våra kunder befinner sig i Stockholmsområdet.

Vi söker dig som
 • Du känner dig bekväm med att använda och förklara digitala tjänster och självständigt föra dialog med kunden.
 • Du behöver inneha flerårig erfarenhet från tjänsteförsäljning eller systemförsäljning.
 • Eftersom vi arbetar inom IT/Tech-branschen, har du ett intresse/kunskap i detta.
 • Du är van att arbeta på uppsatta mål och följas upp därefter.
 • Erfarenhet av att delta på olika event och där presentera din tjänst.
 • Goda kunskaper inom bostadsmarknaden.
 • Goda kunskaper inom Officepaketet.
 • Flytande svenska i tal såväl som skrift.
Som person är du social och har lätt för att knyta kontakter. Du har ett stort engagemang och ett intresse för att utveckla affären med våra befintliga kunder. Vidare är du självgående, affärsmässig och lyhörd för kundernas behov samt inger förtroende hos kunderna med din systemkunskap.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 9-17 måndag-fredag. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning.
 • Placering: Solna, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Mspecs och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Mspecs
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mspecs startades år 2013 av Mäklarsamfundet System i Sverige AB som är ett helägt dotterbolag inom koncernen Mäklarsamfundet. Mspecs skapades för att förverkliga affärsidén om att skapa, förvalta och vidareutveckla ett mäklarsystem för hela Sveriges fastighetsmäklarkår, av mäklare - för mäklare. Mspecs är ett professionellt och modernt mäklarsystem som är tryggt och kostnadseffektivt för varje användare. Ett verktyg och stöd i fastighetsmäklarens vardag och verksamhet som bidrar till att uppfylla Mäklarsamfundets målsättning att skapa fler och bättre affärer och höja anseendet för landets fastighetsmäklare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga