Academic Work · Publicerad 20 sept 2021

Lendo växer både i Sverige och globalt och du kommer som försäkringssäljare att arbeta tillsammans med ett sammansvetsat team som genomsyras av stark entreprenörsanda och hög ambitionsnivå. Det här är ett perfekt uppdrag för dig som vill utvecklas inom försäljning vid sidan av dina studier. Vi rekommenderar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

"Det bästa med att arbeta på Lendo är den fantastiska team-känslan där vi har högt i tak, nå våra mål tillsammans och hjälper varandra till utveckling"
Så beskriver en medarbetare hur det är att jobba på företaget.

På Lendo arbetar du tillsammans med ett engagerat team på ungefär 15 säljare där alla är med och bidrar till att nå mot gemensamma försäljnings mål. Det här är det perfekta extrajobbet för dig med telefonvana som vill ha personlig utveckling och fördjupad kunskap inom försäljning och finans. Vi söker dig som är driven, målinriktad, ambitiös, självgående och drivs av att jobba mot uppsatta mål och resultat.

Som försäkringsförmedlare på Lendo får du en fast timlön och kan påverka din lön utifrån en gynnsam provisionsmodell baserad på antal sålda försäkringar.

Behovet är störst av heldagar under vardagar men kvällar samt helger förekommer. Lendos arbetstider är mån-tors 8-20, fre 9-17, lördag-söndag 10-14. Du förväntas arbeta 16 timmar per vecka med viss flexibilitet.

Du erbjuds
 • En engagerad konsultchef som kommer vara din karriärspartner
 • Arbetslivserfarenhet av försäljning, kundservice och kunskap inom försäkringar
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande](
Arbetsuppgifter

I din roll som försäkringsförmedlare tar du kontakt med Lendos kunder som har valt att gå vidare med ett lån. Du ger dem professionell rådgivning och hjälper dem att teckna försäkringar.

Uppdraget inleds på kontoret med en gedigen utbildning om 2-3 veckor inom Lendos produkter, försäljning och medlyssning för att du på ett bra sätt ska kunna arbeta självständigt. Introduktionen kommer vara heltid under en två veckors period alternativt flera halvdagar under cirka tre veckor. Efter utbildningen kommer du självklart att erbjudas regelbunden coachning och utbildning från erfarna säljare och din teamchef.

Vi söker dig som
 • Studerar idag på minst 50%, gärna inom ekonomi eller försäljning, vid universitet eller högskola samt har minst 1 år kvar
 • Tidigare erfarenhet av att jobba med telefon som huvudsakligt verktyg, med fördel telefonförsäljning eller kundservice med winback
 • Talar och skriver svenska flytande samt goda kunskaper i engelska i tal
Det är meriterande om du tidigare har jobbat i en säljande roll mot försäkringar eller lån. Du kommer oavsett få en gedigen introduktion av Lendos produkter och tjänster.

Som person är du
 • Resultat- och målinriktad
 • Ansvarstagande
 • Flexibel
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Arbetstider: Behovet är störst heldagar under vardagar men kvällar samt helger förekommer. Lendos arbetstider är mån-tors 8-20, fre 9-17, lördag-söndag 10-14. Arbetstiderna är delvis flexibla och bestäms i samråd med närmaste chef på Lendo men du förväntas arbeta 16 timmar i veckan.
 • Omfattning: 16 timmar i veckan
 • Placering: Du kommer utgå från kontor i centrala Stockholm och vara på plats under upplärning, utifrån rådande läge kan arbetet bli på distans men med förhoppningen att gå tillbaka helt till kontoret.
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Lendo erbjuder Sveriges största jämförelsetjänst för lån och är en av Sveriges ledande låneförmedlare. De ingår i den globala mediekoncernen Schibsted Media Group. De har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 och har idag kontor i flera länder med huvudkontor i Oslo. Genom Lendos unika lösning kan konsumenten söka lån hos flera banker samtidigt och därefter själv välja vilket låneerbjudande som passar bäst. Lendos oberoende förmedlingstjänst är för konsumenten kostnadsfri och varje månad får tusentals kunder hjälp till en bättre lånelösning. Läs gärna mer på deras hemsida!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga