Academic Work · Publicerad 16 maj 2019

Här har du din chans att hoppa på en flexibel roll på en produktionsavdelning. Du kommer att arbeta tätt med dina kollegor, inte minst med övriga anställda från Academic Work. Vi kräver inte att du har en lång meritlista, utan vi söker dig som är engagerad och som värdesätter teamkänsla!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning studenter som vill jobba deltid på en produktionsavdelning. Som produktionspersonal assisterar du under tillverkning och förpackar produkterna tillsammans med teamet. Uppdraget startar omgående och beräknas fortsätta till mitten av april. Arbetspassen är förlagda mellan 07.15-16.15 måndag till torsdag och på fredagar arbetar du mellan 07.15-13.45. Du förväntas arbeta tre pass i veckan men det finns goda möjligheter att jobba mer om så önskas.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Din dag kommer att börja med att du informeras om vilka produkter som ska hanteras under ditt pass. Därefter kommer du och teamet att delta i såväl tillverkning som paketering av de livsmedel som står på dagens schema. Detta innebär således att du i stor utsträckning kommer att arbeta med dina händer som arbetsverktyg, varför vi tror att detta är något som du ser fram emot för att trivas i den här rollen. Avslutningsvis kommer ditt arbete även att innebära kvalitetsdokumentation, god svenska såväl skriftlig som muntlig är därför av vikt.

Du kommer till exempel att:
  • Tillverka produkterna
  • Paketera tillverkade produkter
  • Dokumentera kvaliteten
Tjänsten passar dig som är student och söker ett extraarbete med omfattning om minst 3 dagar/veckan i en flexibel roll som ger värdefull arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
  • Studerar i en takt om minst 50% vid högskola eller universitet
  • Kan arbeta minst 3 dagar i veckan under terminerna
Det är meriterande om du:

* Hanterat produktionsutrustning och/eller maskiner tidigare

Vi tror att du som ansöker är snabblärd och arbetshungrig! Du besitter stor flexibilitet och tvekar inte att ta ett extrapass när du har möjlighet.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ÖVRIG INFORMATION:

Start: Omgående

Omfattning: 3 pass/vecka t.o.m. vecka 25, eftersom företaget arbetar med produktion kan du förvänta dig att det stötvis är ett stort behov och i perioder blir lugnare. Tjänsten kommer sedan starta igen vecka 32 och fortlöpa under terminen.

Lön: GFL

Placering: Söder om söder

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mejl under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga