Academic Work · Publicerad 26 okt 2021

Cool Company erbjuder sina företagskunder möjligheten att kunna anlita kompetens som de själva valt, utan att behöva anställa själv då Cool Company tar hela arbetsgivaransvaret. Företaget backas av Verdane Capital Holdings och är i en stark tillväxtfas. Vi söker dig som är säker i din roll som företagssäljare och önskvärt besitter kunskap inom bemanning, HR eller personaladministration.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Cool Companys räkning en Account Manager som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av företagets framgångshistoria. Cool Company erbjuder framtidens lösningar för företag som önskar tillgång till verktyg som gör att de slipper att sitta med arbetsgivaransvar. På arbetstagarsidan erbjuder de frilansare möjligheten till att jobba, tjäna pengar och fakturera utan att ha en egen firma.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cool Companys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Cool Company.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager på Cool Company kommer du att vara en del av ett företag där det händer mycket och dina arbetsinsatser kommer vara en stor del utav företagets utveckling framåt.

Du kommer bland annat att:
  • Ansvara för försäljningsprocessen till framför allt nya kunder, men du kommer även att ta över vissa redan etablerade kundrelationer.
  • Vara i regelbunden kontakt med dina kunder via telefon, videosamtal eller e-post samt på plats under workshops eller vid demovisningar.
  • Planera och genomföra kundbesök där det viktiga blir att förstå kundens verksamhet. Ditt mål är att utveckla samarbetet, skapa fler möjligheter, affärer och relationer. Arbetet består av att förstå dina kunders behov och deras befintliga system för lönehantering, för att därmed kunna sälja in Cool Companys tjänster på ett kundanpassat och insiktsfullt sätt.
  • Det är även viktigt att du är en person som tar ett stort ansvar för att säkerställa god leverans till våra nya kunder. Detta då du kommer att vara ytterst ansvarig för att våra kunder implementerar våra lösningar och onboardas på rätt sätt.
Du kommer att samarbeta med tre kollegor på plats i Stockholm, där ni tillsammans hittar dom bästa lösningarna för våra företagskunder. Lönen består av en fast lön och en rörlig provisionsdel som baseras på din egen försäljning och signerade ramavtal.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av uppsökande försäljning
  • Har ett intresse för bemanning, rekrytering, HR och arbetsrätt
  • Är van att arbeta självständigt och har ett stort personligt driv
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
Det är meriterande...
  • Om du har en eftergymnaial utbildning som ekonom, ingenjör, HR eller liknande
  • Har vana av att arbeta i CRM-Systemet Salesforce
Vi tror att du ser dig själv som en entreprenör med ett stort ansvar för din egen försäljning och utveckling. Du jobbar strukturerat och effektivt för att uppnå dina personliga mål och är inte rädd för att ta egna initiativ. Vidare har du en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer med såväl kunder, leverantörer och kollegor. För att trivas på Cool Company tror vi också att du ser möjligheter i förändringar och att du har en social kompetens utöver det vanliga.

Övrig information

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Cool Company grundades år 2009 och erbjuder enkel och effektiv fakturering och administration till egenanställningsföretag, konsulter och frilansare utan egen firma. Till arbetsgivare erbjuder dem tillgång till den kompetens man själv valt utan att behöva anställa egna medarbetare. Cool Company tar hela arbetsgivaransvaret. I en värld där gemensam konsumtion växer är detta framtiden!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga