Academic Work · Publicerad 27 maj 2021

Hos vår kund blir du delaaktig i många spännande och utmanande uppdrag för kunder inom en mängd olika branscher. Här blir du en del av Sveriges största team av certifierade LabVIEW-experter så det finns en stor möjlighet för personlig utveckling. Arbetet kommer att utföras antingen från kontoret i Häggvik, ute hos kund, eller hemifrån.

Information om uppdraget

Hos vår kund kommer du att vara del i ett team av erfarna utvecklare och arbeta, både tillsammans med andra och självständigt, med mjukvaru-utveckling för test- och mätsystem. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av att som konsult utveckla system inom NI:s verktygskedja. Uppdragen kommer ibland att ha en väldefinierad kravspecifikation och ibland krävs det en mer djupgående diskussion med kund för att förstå kundens behov, önskemål och prioriteringar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
  • Samla in och tolka kundens behov och krav
  • Design av test- och mätsystem = tillsammans med en mer erfaren utvecklare hitta en lösning som möter kraven
  • Utveckla test- och mätsystem = programmering, inkoppling, testning, driftsättning
  • Supporta kunden efter driftsättning = vidareutveckla och lösa problem som uppstår efter att systemet tagits i drift
Beroende på uppdrag så arbetar man antingen som en del av kundens team eller som en leverantör till kunden.

Vi söker dig som
  • Har en teknisk högskole-examen inom elektronik eller mekatronik
  • Har ett stort intresse för LabVIEW-utveckling och praktisk erfarenhet av programmering. Med fördel LabVIEW, Python, C eller C++
  • Har goda kunskaper i svenska och mycket goda kunskaper i engelska
Med din starka analytiska förmåga är du speciellt duktig på teknisk problemlösning och att jobba hands-on med elektronik och instrument är inget som skrämmer dig. Du har ett stort intresse för att lära dig nya koncept och vill utveckla dina förmågor genom att tillämpa din kunskap på tekniska utmaningar. Du har en kommunikativ förmåga och kan effektivt överföra abstrakta beskrivningar i tekniska krav.

Övrig information
  • Start: Omgående eller i augusti
  • Placering: Sollentuna utanför Stockholm
  • Omfattning: Heltid som konsult hos Academic Work. Ambitionen är att du blir anställd av vår kund efter ett år.
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga