Academic Work · Publicerad 18 juli 2021

Har du en teknisk ingenjörsbakgrund och vill arbeta i en bred roll där du får utvecklas inom det du tycker är roligast? Världen behöver mer klimatåtgärder. Det har Deedster gjort enkelt och roligt. Med deras app får människor möjlighet att leva mer hållbart och ta steg mot ett mer klimatvänligt liv. Som program manager får du vara med och utveckla den här resan. En stor möjlighet för dig som brinner för det tekniska och har drivet inom projekledning och utveckling!

Information om uppdraget

Academic Work är på uppdrag av vår klient Deedster som letar efter en program manager för att gå med i deras växande team i Stockholm.

Har du aldrig hört talas om Deedster? Deedster består av ett tätt team som alla delar en gemensam vision om att skapa verklig klimatpåverkan genom en appupplevelse i världsklass. Kulturen kännetecknas av en öppen, entreprenöriell och prestigelös laganda där du får stora möjligheter att vara med och bidra till det som skapas varje dag tillsammans - en bättre planet. Deras starka laganda inkluderar massor av passion och omtanke för varandra och de ser till att ha kul på jobbet. Deedster växer snabbt och kommer att expandera globalt de kommande åren, nu har du chansen att vara med på denna resa.

Rollen som Program manager har till uppgift att hantera och utveckla de tekniska aspekterna för att säkerställa att organisationen är i linje med tillväxtmålen. Du kommer att hantera de tekniska resurserna och se till att de är intriktade på teknisk utveckling.

Rollen är bred men också fri! Är du en fena inom IT, brinner för projektledning eller kanske något helt annat? I denna roll kommer du att kunna fördjupa dig och utvecklas inom det du brinner för mest.

Academic Work ansvarar för rekryteringsprocessen men du kommer att anställas direkt av Deedster.

Arbetsuppgifter

I rollen som program manager kommer du att jobba nära och få stöttning av Deedsters CTO och övriga 15 i teamet. Dina dagar kommer att vara varierande men ditt huvudsakliga mål är att hjälpa Deedsters kunder med deras önskemål och matcha produkten efter deras behov. Du agerar projektledare för att få kundernas önskemål att gå i mål, skapar ett utvecklingsprojekt där du ansvarar för att produkten ska gå live hos kunderna i slutskedet.

Du kommer till exempel att:
 • Träffa olika kunder och samla in kravbilden för att sätta upp en kravspecifikation.
 • Söka upp information för att kunna leverera kundens förväntningar, kan vara både inom IT, Bank eller juridiska bitar.
 • Koordinera ett utvecklingsteam för att leverera produkten till kundens önskemål.
Ditt stora tekniska intresse och nyfikenhet kommer vara avgörande för att trivas i rollen som Program Manager

Vi söker dig som
 • Civilingenjörsutbildning gärna mot produktutveckling eller likvärdigt tekniskt
 • En bred IT förståelse
 • En stark kommunikativ sida och ett stort tekniskt intresse
Som person är du:
 • Ambitiös
 • Självgående
 • Driven
 • Kreativ
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Stockholm, Krukmakargatan 21
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Deedsters önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Deedster är en digital plattform för hållbar konsumtion. Genom Deedsters app kan du enkelt göra miljövänliga val och spara pengar samtidigt som du har kul. Besök webbplatsen för att lära dig mer: http://deedster.com.
Grundarna av Deedster har alla haft framgångsrika karriärer inom FinTech, rådgivning och entreprenörskap. I december 2016 bestämde de sig för att starta Deedster och det är den absolut viktigaste och roligaste uppgiften i deras karriär hittills!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga