Academic Work · Publicerad 9 juli 2021

Har du nyligen avslutat din högskole/universitetsutbildning och vill samla på dig värdefull erfarenhet i en roll som projektkoordinator? Vill du arbeta i en spännande organisation med trevliga kollegor, fram till årsskiftet med goda chanser till förlängning? Academic Work söker nu en administrativt lagd projektkoordinator till Tekniksprånget, en del av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA. Sök rollen redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tekniksprånget, en del av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, en projektkoordinator för ett föräldravikariat. Tekniksprånget erbjuder ett praktikprogram där Sveriges arbetsgivare tillsammans med regeringen satsar för att säkra framtida kompetensförsörjning. Genom fyra månaders betald praktik får unga i hela Sverige chansen att testa ingenjörsyrket i praktiken. Syftet är att inspirera till en högre teknisk utbildning genom att ge en tydligare målbild av vad som väntar efter studierna. Över 180 arbetsgivare medverkar och erbjuder praktikplats på 100 orter runt om i Sverige.

Som projektkoordinator kommer du ingå i ett team på 12 personer som består av kundansvariga, en kommunikatör och verksamhetschef. Teamet präglas av innovation, professionalism och driv för att nå det gemensamma målet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tekniksprånget. Uppdraget är ett föräldravikariat som sträcker sig från mitten av september fram till årsskiftet, med goda chanser till förlängning fram till september 2022. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Projektkoordinator kommer du att
 • Agera som support och systemstöd till studenter, arbetsgivare och kundansvariga
 • Ansvara för register, ansöknings- och antagningsstatistik, samt sammanställning av data
 • Skapa och skicka ut enkäter och utvärderingar samt sammanställning av resultat
 • Koordinering av event, möten och utskick
 • Stötta vid kommunikationsinsatser som till exempel att ha kontakt med gymnasieskolor och även kunna hjälpa till med Tekniksprångets sociala mediekanaler
 • Uppdatering av webbplats och ansökningsportal
Tjänsten passar dig som är nyexaminerad från en eftergymnasial utbildning som vill få värdefull administrativ erfarenhet och bidra till ett projekt som har god samhällsnytta. Vi tror att du trivs i en koordinerande roll där du får ta stort eget ansvar och möjlighet att lära dig arbeta i IT-system.

Vi söker dig som

Vi söker dig som...
 • Har eftergymnasial utbildning inom relevant område för tjänsten, förslagsvis inom ekonomi, marknadsföring, samhällsvetenskap eller liknande.
 • Har flytande kunskaper i svenska och mycket goda kunskaper i engelska
 • Har god data- och systemvana samt lätt för att sätta dig in i nya system
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet från en liknande roll
 • Har erfarenhet av att arbeta i CRM-system
 • Har erfarenhet av service/kundservice
Som person är du strukturerad och kan hantera fler arbetsuppgifter och deadlines parallellt, samt göra genomtänkta prioriteringar. Vi ser även att du är noggrann i ditt arbete och har ett kvalitetsfokus i allt du gör. Vidare är du professionell och självgående, samtidigt som du är en lagspelare och fungerar väl i samarbete med andra.

Övrig information
 • Start: mitten av september
 • Omfattning: heltid, kontorstider (39-timmars-vecka). Tjänsten pågår fram till årsskiftet, med mycket goda möjligheter till förlängning till september 2022
 • Placering: Stureplan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga