Academic Work · Publicerad 5 juli 2021

It's time to know. "Time to know what?", undrar du. Jo, det är dags att veta hur vi kan förhindra vattenläckage, optimera energiförsörjningen, göra den mer tillförlitlig och bidra till hållbarhet inom flera områden världen över. Allt detta kan vi göra med Kamstrups mätare, som numera gör det möjligt att effektivt utvinna data om energiförsörjning som är exakt och i realtid. I rollen som projektledare får du chansen att bidra till hållbarheten på nära håll. Läs mer nedan och välkommen med din ansökan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

På Kamstrup brinner vi för data och intelligenta lösningar. Varje dag arbetar ett dedikerat team av innovatörer och experter tillsammans för att kunna leverera det som våra kunder behöver för att lyckas hantera deras utmaningar inom vatten- och energiområdet. Kamstrup är ett danskt energibolag som grundades 1946, med idag runt 1000 medarbetare i över 20 länder runt om i världen och ägs av det danska energibolaget OK.

Huvudkontoret är beläget i Stilling i Danmark, och det svenska huvudkontoret ligger i Täby i Stockholm där 45 medarbetare jobbar inom bland annat funktionerna service, support, sälj, ekonomi/HR och projektledning.

De tre affärsområden som Kamstrup verkar inom är Värme/Kyla, Vatten och Elektricitet där man erbjuder sina kunder en bred portfölj av produkter och tjänster, allt från faktiska mätare till datainfrastruktur och -analys. Kunderna utgörs bland andra av energileverantörer, fastighetsbolag och institutioner.

På projektavdelningen i Täby arbetar åtta kollegor i roller som projektledare, IT-experter och teknikansvariga. Tillsammans utgör man en diversifierad grupp med blandade erfarenhetsnivåer och bakgrunder, med en hjälpsam kultur och goda relationer. Malin som är chef för gruppen är närvarande, motiverande och värdesätter utveckling. Du kommer in i ett välkomnande team med en tydlig onboardingprocess, väletablerade rutiner och tilldelas även en mentor under din första tid i rollen.

Arbetsuppgifter

I rollen som Projektledare hos Kamstrup kommer du att driva leverans- och installationsprojekt inom samtliga tre affärsområden med projekt som löper över perioder på mellan 1-4 år. Rollen innefattar även att:
 • Ha ett kund-, avtals-, och ekonomiskt ansvar för projekten
 • Genom planering och uppföljning säkra orderhantering och se till att rätt material finns på plats i tid
 • Delta i interna och externa möten, exempelvis uppstarts- och uppföljningsmöten
 • Riskhantering
 • Rapportering
Tjänsten passar både dig som söker ditt första jobb efter examen eller dig med erfarenhet inom området.

Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller ingenjörsutbildning inom industriell ekonomi, energi eller närliggande område alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet från kundorienterade roller som projektledare, -koordinator eller -assistent
 • Har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel och Project
 • Har goda kunskaper i svenska samt engelska
 • Innehar B-körkort
 • Det är även meriterande om du har läst extra kurser inom ekonomi under dina studier
För att både lyckas men även trivas i rollen ser vi gärna att du som person har ett systematiskt förhållningssätt och förmågan att bygga strukturer där de behövs. Du är resultatorienterad med en stark vilja att komma framåt, varför du även tar de initiativ som krävs för att nå målet. Avslutningsvis är du kommunikativ och ser till att följa upp och informera andra som är involverade i arbetet.

Övrig information
 • Start: enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Täby, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kamstrups önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är ständigt på jakt efter nya och bättre sätt att göra saker på och därför ligger vi också i framkant när det gäller teknologisk utveckling av intelligenta el-, vatten-, värme- och kylningslösningar. Med över 70 års erfarenhet gör vi det möjligt för våra kunder att fatta noggrannare och smartare företagsbeslut och inspirerar samhällena som kunderna förser genom att tillhandahålla intelligenta analysverktyg och data. Vi är fast beslutna att fortsätta leda vägen mot en mer ansvarsfull och hållbar energi- och vattenförsörjning som kan uppfylla den växande efterfrågan i världen. Detta är orsaken till varför vi dagligen utmanar oss själva för att upptäcka, designa och leverera de mest innovativa mätningslösningarna för att säkerställa rent vatten och ren energi till människor runt om i världen.

Genom att sätta våra kunder i centrum för allt vi gör, samt lyssna på deras behov och försöka förutse deras utmaningar, kan vi skapa innovativa produktsortiment av hårdvara, programvara och tjänster inklusive förbrukningsmätare, kommunikationsinfrastruktur, hanteringssystem för mätdata, applikationer med smarta elnät, hostade lösningar och verktyg för dataanalys. Läs mer här.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga