Academic Work · Publicerad 1 apr 2021

Har du en vidareutbildning inom elkraft, energi, miljö eller bygg och drömmer om att jobba projektbaserat på ett av Sveriges största energibolag? Trivs du i en ansvarsfull roll där du självständigt driver ditt arbete framåt och hanterar många kontaktytor, såväl internt som externt? Då kan det vara just dig vi söker! Skicka in din ansökan redan idag då vi går igenom ansökningar löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning ett projektstöd till deras kontor i Stockholm.

Vår kund är ett energibolag i stockholm och du kommer i denna roll att tillhöra avdelningarna som arbetar med projektstationer och projektledning. Som projektstöd samarbetar du med flera olika projektledare gällande deras befintliga projekt som befinner sig i slutfasen. I samband med att ett projekt ska tas i drift måste även all relevant dokumentation sammanställas och det kommer bli din huvudsakliga uppgift att säkerställa detta.

Hos vår kund präglas kulturen av en positiv stämning där det är en självklarhet bland kollegorna att hjälpas åt samtidigt som medarbetarna får mycket ansvar för att kunna driva sitt eget arbete framåt.

Detta är ett långsiktigt uppdrag där du inledningsvis kommer vara anställd via Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter att bli förlängd, alternativt överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som projektstöd kommer du arbeta i nära samarbete med olika projektledare och säkerställa att all slutdokumentation kopplat till specifika projekt kommer in. Du kommer att utgå ifrån befintliga dokumentationskrav och ha uppföljning med relevanta personer kring den information som saknas. Detta kan exempelvis innebära att sätta upp tydliga förväntningar och deadlines för när dina kontakter ska återkomma med information för att du i nästa steg ska kunna färdigställa all slutdokumentation.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta i projekt och ser detta som en meriterande start i din karriär. Beroende på din bakgrund och dina intressen finns möjlighet att anpassa arbetsuppgifterna och för dig med ambitionen att en dag bli projektledare ger denna tjänst dig en stor inblick i projektmetodiken.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en civil-, högskole- eller YH utbildning inom elkraft, energi, miljö eller bygg då det är viktigt att du har en grundförståelse för innebörden av projekten du arbetar med.

Då all dokumentation och kommunikation sker på svenska är det ett krav att du talar och skriver obehindrat i språket.

Det är meriterande om du har erfarenhet från:
  • SAP
  • Netbas
Som person är du ansvarstagande och trivs med att arbeta strukturerat vilket också säkerställer att du upprätthåller en hög kvalité i de uppgifter du får. Då rollen vidare innebär att samla in relevant dokumentation både internt och från externa leverantörer har du förmågan att anpassa din kommunikation utifrån person och sätta tydliga förväntningar kring återkoppling. För att lyckas i rollen har du vidare lätt för att ta till dig ny information och kan på ett självständigt sätt driva ditt arbete framåt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga