Academic Work · Publicerad 22 apr 2021

När du tänker på hotell förknippar du det säkert med semester och resor, men visste du att en stor andel av hotellgäster är personer som reser i jobbet? HOOM Home & Hotel erbjuder både kort- och långtidsboende, vilket gör deras kundportfölj till en dynamisk blandning av både företag och privatpersoner. Nu söker dem en säljare som vill vara med och utforma samt bidra till deras framgångssaga. Läs vidare nedan och sök tjänsten idag, vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

HOOM Home & Hotel i Järfälla invigdes 2018, och i år öppnade man upp ett till hotell i Sollentuna. Det är bland annat hotellets exklusivitet, flexibilitet och komfort som gör de så framgångsrika och favoriter hos många arbetsgivare och deras medarbetare. På HOOM Home & Hotel är man övertygad om att företag mår som allra bäst när medarbetarna mår bra. Därför ger de arbetsgivare möjligheten att kunna välja ett bra boendealternativ för sina medarbetare när de behöver jobba borta från hemmet.
Du kommer att utgå från huvudkontoret i Järfälla, där hotellet också finns. Du blir välkomnad in i en härlig och familjär kultur och samarbetar nära en till säljare samt Hotellchefen.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare hos HOOM & Home Hotel kommer du att ta ett stort ansvar för att tillsammans med säljavdelningen driva företagets försäljningsstrategier och affärer framåt. Teamet består i dagsläget av en till säljare som du samarbetar med i det operativa och dagliga försäljningsarbetet.

Tjänsten passar dig som drivs av affärer! Du vill bidra med nytta till kunden, och det ligger i din natur att bevaka din omvärld för att sniffa upp nya affärer hela tiden. Du kommer vara med och forma försäljningsavdelningens arbete. Du kommer även att:
 • Genomföra prospektering och försäljning till företagskunder
 • Upprätta ramavtal
 • Följa upp försäljningssiffror och utforma strategier och budget för säljavdelningen
 • Genomföra geografisk omvärldsbevakning och vara delaktig i arbetet kring öppningen av nya hotellanläggningar
Vi söker dig som
 • Har några års erfarenhet inom B2B-försäljning
 • Har arbetat i CRM-system
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har erfarenhet från hotellbranschen, gärna inom långtidsboende.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
 • Placering: Järfälla
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och HOOM Home & Hotels önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På HOOM Home & Hotel är visionen att ge det temporära boendet en helt ny innebörd och förändra sättet att bo på. Därför erbjuder dem både hem och hotell - det bästa av två världar!
På HOOM Home & Hotel är det snygg, smart och funktionell design som gäller, från entrén och lobbyn till lägenheternas inredning och helhetsupplevelsen. De har tänkt på kvalitet i urvalet av material och har omsorgsfullt valt inredning för bästa komfort.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga