Academic Work · Publicerad 29 okt 2021

Docue Technologies är ett legal tech bolag som nu letar efter ambitiösa personer som vill vara med och bygga upp deras säljteam. Vill du vara med i utvecklingen av ett bolag med en digital plattform utformad av jurister som kommer att förändra den juridiska branschen? Sök då tjänsten redan idag, då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Docue grundades 2015 och har sitt huvudkontor i Helsingfors. I oktober 2021 expanderade dem till Sverige och planerar att etablera sig i fler länder. Deras produkt är en online plattform som möjliggör enkel och högkvalitativ kontraktering för alla företag och är en marknad som nästan helt saknas av den traditionella juridiska industrin. Med deras produkt kan användare självständigt ta fram tusentals olika juridiska dokument så som styrelsemötesprotokoll, anställningsavtal och aktieägaravtal. Den finska versionen av produkten består över 400 smarta juridiska mallar och 9000 avtalsklausuler designat av advokater.

Du kommer att ingå i säljteamet placerat i centrala Stockholm. Teamet består av andra Sales Development Representative och juridiska specialister. Du kommer att få möjligheten att ingå i ett nytt team som ska leda utbyggnaden av Docue i Sverige. Du har möjlighet att växa i din roll och ta mer ansvar i säljteamet, då expansionen kräver tillsättning av nya tjänster i framtiden.

Det unika med Docue är att produkten är utvecklad av jurister och att man hela tiden jobbar med att utveckla och förbättra innehållet. Man har även möjligheten att rådfråga Docues jurister för juridisk hjälp kopplat till dokumenten. Bolaget har idag redan 30 000 kunder som har använt plattformen och ska nu växa i Sverige, vill du vara med på den resan?

Du erbjuds
 • Konkurrenskraftig lön
 • Aktiebaserat optionsprogram
 • Flexibla arbetstider och möjligheten att arbeta på distans
 • Möjligheten att vara med i ett snabbt växande legal tech bolag med en internationell vision
 • Unga och drivna kollegor med drivet att lära sig och ett modernt företagande
Arbetsuppgifter

Som Sales Development Representative kommer du att äga processen för prospektering av potentiella kunder och bokning av säljmöten. Du kommer att arbeta nära säljteamet, juridiska specialister och så småningom Customer Success för att vidareutveckla dessa processer. Ditt huvudfokus kommer vara att bygga din egen pipe och arbeta mot både personliga mål men även gemensamma teammål.

Tanken är att du med tiden även kommer få möjlighet att utvecklas i rollen och hålla dina egna säljmöten och på så vis bygga långsiktiga relationer med dina kunder.

Vi söker dig som
 • Tidigare erfarenhet av servicerelaterat arbete
 • Är flytande i svenska med mycket goda kunskaper i både tal och skrift
 • Mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
Det är starkt meriterande och vi kommer att prioritera din ansökan om du tidigare arbetat med telefon som främsta arbetsverktyg

Som person har du en god social förmåga och trivs med att arbeta i ett högt tempo med högt uppsatta mål. Du är energisk samt har ett businesstänk i allt du tar dig an. Vi ser även att du har ett driv och en vilja att alltid lära,för att kunna förklara, leda och vägleda andra i de tekniska delarna av Docues plattform. Med tanke på att du kommer bygga upp din egna pipe med kunder är det viktigt att du arbetar organiserat och har skinn på näsan.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse (gärna i början på januari)
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm, Vasagatan 16
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Docues önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om Docue här!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga